2777
2789

خاهرشوهرم میدید مادرش با من خوبه تو خفا پرش میکرد علیه من از همینجا میگم خاک بر سر عقده اییت که از خانواده شوهرت فشار خوردی عقده گشایی میکنی

خداروشکر برای این تریبون و دوستان عزیز نی نی سایتی.باهمه مهربونم عاشق بخششم.عاشق طبیعت و طبیعت گردی ام حامی حیوانات همچنین..عاشق خانواده و ادم خوبای اطرافم هستم.در انتظار نی نی کوچولوی زندگیمون🥰

از اینا دارم

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از اینا دارم

لعنت بهشون چه رفتارایی دارین در قبال این کاراشون

خداروشکر برای این تریبون و دوستان عزیز نی نی سایتی.باهمه مهربونم عاشق بخششم.عاشق طبیعت و طبیعت گردی ام حامی حیوانات همچنین..عاشق خانواده و ادم خوبای اطرافم هستم.در انتظار نی نی کوچولوی زندگیمون🥰

لعنت بهشون چه رفتارایی دارین در قبال این کاراشون

هیچی دیگه تحمل

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

عین خواهرشوهرای عن من

ظاهرا همه جا هست از این نخاله ها

اینا مشکل دارن منم یکیش دارم

جالب اینجاست خودشون خوب نشون میدن از پشت کارشون میکنن

یکیشو من دارم توبهخدا نصیب نکنه برا کسییفک کن ۵۰۰کیلومتر دوره ولی ترکشاش اصابت میکنه بهم از راه دور

یا خدا اینا زهرشون میریزن بالاخره هر قبرستونی باشن

ببین مادر شوهر من خوبه خوبه خدا نکنه دخترش سالی یه بار از اون سر دنیا پاشه بیاد ایران قشنگ مادر شوهرم اخلاقش بر میگرده.

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
اره بابا باز مال تو یدونه س مال من ۳تان

ولی خدا عوضشو نشونش داده دیگه خانواده شوهرش سگ محلش میکنن