2777
2789
عنوان

خانمها لدفا بيايد

161 بازدید | 16 پست

معمولا تو بارداري دكترا بعد جواب مثبت ميگن دو هفته ديگه بيايد كه ميشه ٦هفته و معمولا هم سن جنين دو هفته كمتر چون روز تخمك گذاري ١٤سيكل هست

شماهام كه رفتيم سونو اندازه ساكتون چند بوده؟

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
مال من کمتر نبود دقیقا درست بود 6هفته رفتم سونو قلبش تشکیل شده بود ساک رحمیم 6هفته نشون میداد

اره اونجوري هم هست

ولي بيشتر ديدم دو هفته يا يه هفته عقبتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان الان من بر اساس اخرین پریودیم میشم ۱۲ هفته و ۴ روز چن روز با سونو فرق داره؟

خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢
عزیزم دلیلی نداره که فرق داشته باشه ولی تا دوهفته جلوتر یا عقب تر میگن عب نداره

دليلي نداره😳

كي روز اول پريود حامله شده

لدفا نيايد استرس بديد

رفتي سونو؟

ن عزیزم نرفتم منتظرم ۱۳ هفته بشم بد برم

خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢
عزیزم دلیلی نداره که فرق داشته باشه ولی تا دوهفته جلوتر یا عقب تر میگن عب نداره

اخه میخام ۱۲ هفته و چن روزم از نظر سونو گرافی باشه بد برم سونوی ان تی خیالمو راحت کنم بدم‌میاد هی استرس هی استرس ادم میمیره و زنده میشه تا جواب بدن

ن عزیزم نرفتم منتظرم ۱۳ هفته بشم بد برم

واي خوشبحالت چه تحملي داري

دستت رو سر من😂😂

اما بدون بهترين كارو كردي

واي خوشبحالت چه تحملي داري دستت رو سر من😂😂 اما بدون بهترين كارو كردي

ن خدا نکنه دستم رو سرت تو باشه اخه من دوبار سقط داشتم بخاطر مشکل ژنتیک بد دیگ هردفعه میرفتم میگفتن قلبش تشکیل شده خوشحال میشدیم یک ماه بعد دوباره ناامید میشدیم ایندقعه گفتم جایی نمیرم تا ۱۳ هفته بشه بد برم از استرسم امون باشم.ولی این یک ماه چقد دیر گذشت برام😔

ن خدا نکنه دستم رو سرت تو باشه اخه من دوبار سقط داشتم بخاطر مشکل ژنتیک بد دیگ هردفعه میرفتم میگفتن ق ...

منم يه سقط داشتم دركت ميكنم

اميدوارم ايندفعه بسلامتي بغل كنيم نيني هامونو

منم يه سقط داشتم دركت ميكنم اميدوارم ايندفعه بسلامتي بغل كنيم نيني هامونو

قربونت بشم.ان شاالله دله همه ی مامانای منتظر شاد بشه.خیلی ذوق میکنم یگی میاد اینجا میگه بالخره مامان شد و بیبی چک مثبت نشون میده.خدا ب حق حضرت زهرا دله هممونو شاد کنه