2777
2789
عنوان

بچه ها کمک..یکی از بخیه هام باز شده

1753 بازدید | 17 پست

یکی از بخیه های زایمان طبیعی باز شده بود دوباره بخیه زدم امروز نگاه کردم بازم باز شده..امروز ۳۳ روزه که از زایمانم میگذره..دیگه خسته شدم..  به نظرتون لازمه دوباره برم بخیه بزنم یا خودش خوب میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از ۳۳ روز دیگه جوش میخوره زخمت   دیگه بخیه نمیخواد

اما یکم بیشتر مراعاتشو کن .نشتن، دستشویی رفتن ... یکم رعایت کن تا زخمت زودتر خوب شه

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
بعد از ۳۳ روز دیگه جوش میخوره زخمت   دیگه بخیه نمیخواد اما یکم بیشتر مراعاتشو کن .نشتن، دستشوی ...

اخه میترسم حس میکنم دو تا لبه ی زخم جدا جدا جوش خورده..چون هیچ درد یا سوزش یا خون و ترشحی هم نداره...اگه اینطوری باشه که فک نکنم دیگه خود به خود خوب شه