2789

جاریم ادم سلیطه ای هست سالهاست با شوهرش مشکل داشت حتی یبارم خواستن طلاق بگیرن. همیشه هم با خانواده شوهرم دعوایی بودن و مشکل داشتن. دو سال قبل سر موضوعی با خانواده شوهرم بحث کردن و برادرشوهرم بخاطر زنش قید خانوادشو زد همه اموالشو به نام زنش زد همیشه همه جا میگه هرچی خانمم بگه.

اونوقت من بدبخت ۲۱ ساله همیشه عزت احترام شوهرمو داشتم با خانوادش خوب بودم نه خونه داریم نه هیچی . شوهرم درسته هوامونو داره ولی ب جاریم واقعا حسادت میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم خیلی پرخاشگری میکنم ولی واقعا شوهرمو دوست دارم و از خیلی چیزا به خاطرش میگذرم اونم میبینه و دوستم داره و هوامو داره و قدرمو میدونه ظاهرا شاید یکی از کنار ببینه حسادت کنه بگه خدا شانس بده ولی خودمون دوتا میدونیم برای هم از چیا گذشتیم و چقد ارزش داریم برا هم پس ظاهر زندگی بقیه رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن عزیز

عزیزم هرچقد به خودت اهمیت بدی و سلیطبه تر باشی و انتظار بیشتر داشته باشی از طرفت بیشتر هواتو داره این دیگ ثابت شده هرچقدر بساز بازی و احترام بیشتر بگیری بیشتر بی ارزشت میکنه به خودت اهمیت بده فقط

منم خیلی پرخاشگری میکنم ولی واقعا شوهرمو دوست دارم و از خیلی چیزا به خاطرش میگذرم اونم میبینه و دوست ...

چی بگم خواهر منم با اینکه شوهرم سالها با حرفاش ازارم داده ولی دوستش دارم