2777
2789

من خالم سه ماهه که پریود نشد ماه اول ازمایش داد ولی منفی بود همون ماه بی بی چکش هم منفی بود ولی بعد ازمایشش دیگه نه بی بی چک گذاشته نه ازمایش داد.چون قبلا هم چند روز که میگذشت ازمایش میداد ولی منفی بود دیگه اعصابش خورد میشد.الات میگه شبا که میشع سمت چپم چیزی میزنه انگار تو شکمم‌.ممکنه باردار باشه؟؟؟

سالهاست که منتظر آمدن روزهای بهترم اما نمیدانم چرا هنوز دیروزها بهترند....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بره  سونو گرافی

شایدم چون چند وقته پریود نشده این حالت ها رو دارع

بره دکتر امپول پروژسترون  بزنه که پریود بشه

بالاخره خون داخل رحم باید تخلیه بشه

صبورانه در انتظار زمان بمان!هرچیز در زمان خودش رخ می دهد .باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کند ،درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند  

دیگ منفی باشه ک نمیشه 

من بیبی چکام مثبت بود ولی آزمایش منفی با این حال باردار بودم ...واس ایشون ک کلا منفیه 

برای سلامتی پدر مادرم یه صلوات میفرستی(اللهم صل علی محمد و آل محمد)
سونو بده خب

اخه میگه نیست لج کرده با خودش میگه نمیرم.چون تو این چندسال زیاد دکتر رفته چیزی نشده

دیگ منفی باشه ک نمیشه  من بیبی چکام مثبت بود ولی آزمایش منفی با این حال باردار بودم ...واس ایش ...

چه خوب .کاش برا اونم مثبت باشه سونوش

عزیزم بیبی هات کمرنگ بود بعد کی رفتی از چند پری

اره کمرنگ بودن قبل پری ولی روز موعدم پررنگ شده بود یه روز از موعدم گذشت فرداش رفتم آز گفتن منفیه گفتم حتما بیبی چکا کاذب بودن آینه شمعدونمو جاب جا کردم ک کمرم ب شدت درد گرفت و لخته لخته خون ازم میومد رفتم دکتر گفت باردار بودی سقط شده

برای سلامتی پدر مادرم یه صلوات میفرستی(اللهم صل علی محمد و آل محمد)