2777
2789

دخترم 7.5 ماهش هس. بهش یکم ماست میدم.فرنی میدم و سوپ. تخم مرغ و سیب زمینی  نمی خوره. داخل سوپش برنج، ماکارونی، عدس، کره، تخم مرغ، گوجه،پیاز ،سیب زمینی، جعفری و گشنیز و یه ذره نمک میریزم. اما احساس می کنم تنوع غذایی که بهش میدم کمه. نمی دونم دیگه چیا میشه بهش داد. ممنونتون میشم راهنماییم کنین.

خدا کنار ماست🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ممنون میشم معرفی کنی

#پودینگ موز

کره رو گرم کنید آرد برنج رو تفت بدید, من کمی هم آرد سبوس برنج میریزم. با آب یا شیر بپزید. تو فاصله ای که آرد میپزه. یک عدد زرده تخم مرغ, یک عدد موز و سه عدد گردو رو با هم میکس کنید. به آرد در حال پخت اضافه کنید. پنج دقیقه آخر هم شیره انگور رو اضافه کنید

@tajrobiatemadarane

اگه دوست داشته باشه براش ماست میوه ای درست کن مثلا موز و ماست

ژله هم به بچه م میدادم ولی کم. گاهی هم شیر و وانیل و پودر ژلاتین رو قاطی میکردم میداشتم ببنده مثه ژله بهش میدادم

کته ی نرم نرم با که آب مرغ پخته باشه هم خوشمزه ست

آبگوشت رو با نون ریز ریز شده که خوب نرم شده باشه میتونی بدی بهش

عزیز برا بچه ی یساله چ سرلاکی میشه داد  دخترم بد غذاس میخایم مسافرت بریم دارم در مورد سرلاک تح ...

سرلاک موزو شیر و جوانه گندم 

سرلاک خرما و شیرو جوانه گندم 

یا فرنی مزی 😍😍😍 قربونش برم من 

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
ممنون. دقیقا چجوری درست می کنن؟ مواد لازمش چیا هست؟

بلدرچین و بنداز زود پز خوب بپزه ابشو سوا کن توش ارد برنج بریز مثل فرنی  درس کن  بهش بده .  

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘
شیر پاستوریزه؟ بجوشونم شیرو؟ یا تو شیرخشک بریزم؟

با شیر پاکتی که بذاری یه دوقلوپ بجوشه بعد باهاش له کنی 😍😍

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا