2777
2789
عنوان

💙💓💙

95 بازدید | 12 پست

چقدباارزشن #ادماییکه وقتیحالتبده تنها #دغدغشونعوضکردنحالته . . . !️

قدرشونو بدونید....

مرسی ازت #مخاطب_خاص

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مخاطب خاصت کیه حالل

#مخاطب_خاص_من_فقط_خداست و #تامام

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

اخه گفتی آدمایی که خخهعی خدا که منو تنها گذاشته انگاری🥲

بله.. چون خدا تو قلب همون ادماس.. 👌

تا خدا هست.. چرا تنها.. منم تنهام.. ولی دلم به تنهاییم خوشه و زندگیم 👌

همونایی ک..تا ببیننت نیش زدن یادشون میره...

مخاطبای خاص خدان و.بس👌. .

هعی

چیه.... خب.... چت شد... 😐

چه هعی پر دردی... 😐💔

خیلی حالم بده روحی و جسمی💔😔

خدا نکنه.. گلم...

ایشالله ک بهترین خودت باشی..

درست میشه..

... منم این ماهم خیلی گند. شد... خیلی.. یه گروه تو سایت.. حال منو خراب کردن.... پدرم اونهفته فوت شد..چطور زنده ام نمی فهمم اصلا....

خدا رحمتشون کنه روحش شاد🥺ولشون کن اعصای این سایت و ندیده نشناخته میپرن به هم

مرسی عزیزم...

والا کاری بهشون ندارم.. تا منو میبینن.. انگار ازرائیل اومده سراغشون😄😄😂😂