2777
2789
عنوان

گرفتن حق طلاق

2715 بازدید | 22 پست

سلام دوستان خوبم

من میخوام حق طلاق از همسرم بگیرم 

منتها یه بار یکی از خانما اینجا گفت اگه کسی خواست حق طلاق بگیره حتما باید یه وکیل که بلد باشه چی نوشته بشه براتون بنویسه وگرنه تو محضر ممکنه یه چیزی بنویسن که به ضررمون باشه

حالا اینجا اگه کسی وکیله میشه منو راهنمایی کنه که متن گرفتن حق طلاق چه جوری باید باشه

گر نگهدار من آنست كه من ميدانم  شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد

عزیزم بری محضر بهت میگه 

حالا میتونی از وکیل هم سوال کنی

حق طلاق بلاعزل باید بگیری

بعد هم توجه کنی که توش قید و شرطی لحاظ نشه و یا نگن مثلا مهریه بخشیده این و گرفته

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام لطفا تو خصوصی پیام بدین تا متن کامل رو براتون بفرستم

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
نه عزيزم چيز خاصي قرار نيست نوشته بشه ك🤔

چرا اتفاقا چیز خاصی نوشته میشه🌹

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
ینی هر محضری که بریم با سند ازدواج وشنا سنامه همونجا انجام میدن

دفتر اسناد رسمی باید برین سند ازدواج شناسنامه ها و کارت ملی میخواد 

حق طلاق بلا عزل و بدون شرط و شرایط بگیر 

منم گرفتم 

فقط مواظب باش شروطی درخصوص مهریه و نفقه و حضانت فرزند و اینا نوشته نشه نگران نباشین محضر ددار چیزی برخلاف میل شما بنویسه پای خودش گیره نمیتونه چیز اضافی بنویسه

به لطف الهی من تمام مراحل آزمون قضاوت رو با موفقیت پشت سر میزارم و یه دادیار موفق میشم
چي مگ همين وكالت بلاعزل در طلاق نيست    

چرا اما با یک جمله میتونه همون وکالت بلاعزل رو ازت ساقط کنه

خب نمیشه اینجا متنو بزارین ماهم اطلاعاتمون بره بالا؟؟؟لطف میکنید البته

بله چرا نمیشه فقط باید صبر کنید تا تایپ کنم😊

چرا اما با یک جمله میتونه همون وکالت بلاعزل رو ازت ساقط کنه

ميدوني كني جون اين همه خونديم ولي تا تو روال كارش قرار نگيريم فايده نداره☹️

مرسي😘

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶
بله چرا نمیشه فقط باید صبر کنید تا تایپ کنم😊

مرسی.💜💜💜💜

من خیلی دوست دارم در هر زمینه ای خصوصا مسایل حقوقی اطلاعاتم بره بالا...

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪

لطفا منو لایک کنید بیام بخونمش

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم