2777
2789
عنوان

انتقال جنین فریز

| مشاهده متن کامل بحث + 1813 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چقدر هزینه کردی ؟

باهزینه ی داروها و بیمارستان تااینجا12تومن حالا نمیدونم بعد انتقال دارو بده یانه واس انتقال هزینه بخوان یا نه

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍

دوستایی که جنین فریز انتقال دادین استراحتتون در چه حد بود بعد از انتقال واینکه بعدانتقال جنین ادم میتونه برگرده شهر خودش ؟ استارتر عزیزرمعذرت میخام تو تایپیکت سوال پرسیدم

سلام استار ان شاا...باراول ننتیجه بگیری

میشه سوال منم جواب بدین این ای وی اف چطوری؟ مراحلش درد داره تخمک کشی دقیقا چکار میکنن من خیلی ترس دارم

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

باهزینه ی داروها و بیمارستان تااینجا12تومن حالا نمیدونم بعد انتقال دارو بده یانه واس انتقال هزینه بخ ...

عزیزم پول انتقال میگیرن بله تا ج مثبت آمپول ودارو

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
دوستایی که جنین فریز انتقال دادین استراحتتون در چه حد بود بعد از انتقال واینکه بعدانتقال جنین ادم می ...

اتفاقا سوال منم هست. چون مرکز ما با شهر خودمون یکساعت و نیم فاصله ست. استرس دارم

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستایی که جنین فریز انتقال دادین استراحتتون در چه حد بود بعد از انتقال واینکه بعدانتقال جنین ادم می ...

خواهش میکنم عزیزم سوال منم بود, سوالت

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
باهزینه ی داروها و بیمارستان تااینجا12تومن حالا نمیدونم بعد انتقال دارو بده یانه واس انتقال هزینه بخ ...

پس با صارم یکیه تقریبا.

اونجا واسه انتقال هم دوتومن میگیرن.

انشاالله نتیجه بگیری عزیزم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

عزیزم بعد از سه چهار روز  میتونه برگرده

برای بچه دار شدنم دعا کنید