2821
2789

میخوام بدونم کلاهبرداری نمیکنن؟

برای پس انداز خورد خورد خیلی کم پول بریزم طلا بگیرم

ذره ذره جمع کنم

ولی نمیدونم میشه روش حساب کرد یا نه

حساب دارم لطفا کد دعوت ندید😁

فقط صاحب کشتارگاه و همکاران و ذی نفع ها میتونن بگن کشتارگاه جای خوبیه و شمایی که سلاخی شدین باید ممنون باشید...😏

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من ۲۰۰ هزارتومن دارم🤣 فعلا هنوز نخوردنش

دقیقا منم میخوام ماهی دویست سیصد بزارم

ولی باور کن همینم اگه ازت بزنن دردناکه

الان هزارتومنم هزار تومنه😭🤣

فقط صاحب کشتارگاه و همکاران و ذی نفع ها میتونن بگن کشتارگاه جای خوبیه و شمایی که سلاخی شدین باید ممنون باشید...😏

نه نگیر خالی فروشیه اتحادیه طلا اینا رو گردن نمیگیره

عه

طلا فیزیکی نمیخواما

من داشتم فروختم اوکی بود میلی گلد

واقعا!؟ میشه بپرسم کی و چقد بود ؟!

فیزیکی خریده بودید ازشون یا نه

من از اول بهش اعتماد نکردم صندوق درآمد ثابت بهتر از اینه

صندوق درامد ثابت چی هست

واقعا!؟ میشه بپرسم کی و چقد بود ؟!فیزیکی خریده بودید ازشون یا نه

من خرداد ماه خریدم مهر ماه فروختم فک کنم من پول زیاد نداشتم در حد 10 تومن اینا بود وگرنه بیشتر میخریدم😅 نه فیزیکی نخریدم همون تو سایتش خریدم و فروختم

گويند خدا هميشه با ماست، ای غم نکند خدا تو باشی! 
من خرداد ماه خریدم مهر ماه فروختم فک کنم من پول زیاد نداشتم در حد 10 تومن اینا بود وگرنه بیشتر میخری ...

بازم خوبهههه

ده تومن گذاشته بودی ؟؟ چقد بهت داد؟؟

ببخشیدا میدونم شخصیه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز