2777
2789
عنوان

شما باشی به شوهرت پول میدی یا نه

411 بازدید | 39 پست

ما تازه خونه خریدیم تقریبا یک چهارمه پول خونه رو من دادم انتظار داشتم بخشید رو بزنه به نامم ولی نزد

تمام حقوق خودش میره واسه قسط وام .قرار بود خرج خونه با من باشه ولی وقتی دیدم به نامم هیچی نزد منم راضی نشدم ولی بازم مجبور میشم کمکش کنم. مثلا از الان میگه شهریه دانشگاهم رو بده.ارشد میخونه.

حالا مامانش بیشتر از دو هفتهست اومده مونده خونهی ما و کلی خرج تراشیده. هر رووووز میگه یه جام درد میکنه. شوهرم دکتر گوش و چشم و گوارش برده دیروزم دندون پزشکی بود که ۱۷ تومن هزینهش شده. بعد آخر ماه که واسه قسطاش کم بیاره میخواد از من بگیره.

مادرشوهرمم اصلا خوب نیست فقط روزا رو میشمرم که زودتر بره از خونمون ۴ تا دیگه پسر داره۲ تا دختر داره از همه بیشتر خونه ما میمونه و هر وقتم میاد خونمون کلی آه و ناله میکنه وای اینجام وای اونجام

خیلی بی درکه نمیگه ما تازه خونه خریدیم دستمون خالیه

اشتباه کردی همون۱/۴,هم دادی.یه قرون هم بهش نده دیگه

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از دخترای ساده مثل شما خرصم میگیره

برو وامی چیزی بگیر بده طلا دستت بنداز که مجبور بشی قسطشو بدی چیزی نمونه کمک کنی

شوهرشما اگه فهم داشت خونه به اسمتون میزد

فرداهم خرج رو دادی قسط هاش نموم بشه بازم شما مجبوری کمک کنی و اخرش تشکر نمیکنه ازتون

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

خیلی واضح به همسرت بگو یا منم بازی یا بازی بی بازی

یا یه بخشیش باید به نام من باشه یا خودم به فکر پس انداز باشم . بعدش هم مشکل خود شما بودی . وقتی پول خودت بود میرفتی پای قرارداد میگفتی انقدر پول میدم انقدر از ملک باید به نام من بشه

اصلا کمک نکن مخصوصا که قدردان نیست

خیلی طلبکاره

دیروز از دندون پزشکی اومدن جای اینکه حالت خواهشی بگه واسه مامانم سوپ بپز میگه چرا واسه مامانمسوپ نپختی ؟!

ای کوفت بخوره مامانت مهمون دو روز سه روز.چه خبره آخه

نه اصلا

پول نمیدادی خب تا زمانی که بنام تو بخوره بخشیش.

من خودم هم ۴۰ درصد پول خونمون رو باید میدادم،تا زمانی که داخل مبایعه نامه اسم منو ننوشت من پول رو بهش ندادم.تازه خودم از حساب خودم زدم به حساب فروشنده.

نکن اینکارا رو.به خودت میای میبینی تو شدی شوهر اون،ولی هیچی هم بنامت نیست!

ول کن مگه مجبوری

بگو یه بخشی از خونه رو بنامم بزن تا بازم پول بدم بهت😒

بگو پولی که برا مادرت خرج میکنی بذار کنار بذار شهریه دانشگات

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..