2777
2789

دخترم پنج ماهشه رفلاکس شدید داره بیشتر هم میاد تو گلوش برمیگرده اصلا پنیری بالانمیاره فقط شیر بالامیاره ...تا کی ادامه داره یعنی؟

امان از رفلاکس....پسرم هفته دیگه سه ماهش میشه،پیر شدم از بس لباساشو عوض کردم وشستم...کاش خوب میشد زودتر

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

همون اول بردم دکتر دارو داد رفع شد حدود 3 ماهگی

از بعد واکسن 4 هم غذا دادم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امان از رفلاکس....پسرم هفته دیگه سه ماهش میشه،پیر شدم از بس لباساشو عوض کردم وشستم...کاش خوب میشد زو ...

خیلی سخته خیلی کاش فقط لباس بود ...بچه من خیلی بی قراره بال بال میزنه

[QUOTE=407342651]خیلی سخته خیلی کاش فقط لباس بود ...بچه من خیلی بی قراره بال بال خیلی سخت....خیلی...گناه دارن والله

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

پسر من رفلاکس خیلییی شدیدی داشت طوری که باید توی کریر میخوابید تا ۵ ماه

تا یکسالگی تقریبا خوب شد

الان هر از چندگاهی بالا میاره

با دارو هم خوب نشد

دارو فقط اسیذ معده شو رقیق میکرد تا نسوزه

وگرنه رفلاکسو خوب نکرد

خوش بحالت من چهارماهه دارو میدم چی دادین دارو

دارو تغییر باید بدن اگه جواب نداده

نکسپید 5 و شیر خشک آر تروویتال

شما چی میدین

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

دارو تغییر باید بدن اگه جواب ندادهنکسپید 5 و شیر خشک آر تروویتال شما چی میدین

نکسیوم میدم با شیر خشک رژیمی بیچاره بچم انقدم تلخه شیرش ...رفتم دکتر گفت چون رفلاکسش شدیده حتما آلرژی داره

نکسیوم میدم با شیر خشک رژیمی بیچاره بچم انقدم تلخه شیرش ...رفتم دکتر گفت چون رفلاکسش شدیده حتما آلرژ ...

اگه تهران هستی پیش دکتر مقدادی ببر

بچه شما هم آلرژی داره هم.رفلاکس..

انگار مشکل بیشتر الرژی شدیدش هَت