2777
2789

سلام، نوزادم یکسالو چهار ماهست، از نظر شرعی چون غذا میخوره باید روزه بگیرم، به نظرتون شیر بچه کم نمیشه؟ خودم هم ضعیفم؟از تجربه هاتون بگین.

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....

شیرت خشک میشه خدا هم گفت تا دوسال مادر باید شیر بده نکن به بچه ظلم میشه

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁

اینجور نیست که چون غذا میخوره باید روزه بگیری، اگه میدونی بدونه شیر دادن هم میگذرونه سختش نمیشه بچت خب بگیر وگرنه اگه قراره شیرش بدی روزه واجب نیست چون خودت اذیت میشی

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه چهار ماهه داشتم و روزه هامم کامل گرفتم سال بعدش هم همینطور

شیر کمکی بهش میدادم

به نظرم بگیرید فقط شیر کمکی که الان شیر پاستوریزه هم میشه بهش داد بهش بدید در مورد خودتون هم نگران نباشید اصلا ضعیف نمیشید خصوصا اگه افطار و سحر خوب غذا بخورید

منم دخترم یکسال و چهار ماه بود روزه هامو کامل گرفتم عصرها یکم سرم درد میگرفت ولی شیرم کم نشد خودمم خوب بودم

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚