2777
2789
عنوان

میکروب معده و بی اشتهایی

8357 بازدید | 39 پست

کیا میکروب معده داشتن تورو خدا راهنمایییم کنین اصلا احساس گرسنگی ندارم خیلی وزن کم کردم ۱۱ کیلو کم کردم خیلی زشت شدم  ب دادم برسین اندوسکوپی دادم عفونت هلیکوباکتری داشتم دکتر بهم دارو داد ولی از خوردن داروها بدتر بهم میریزم 

با انهمه‌ دیوااانه دلش بسته ی ماشد  ای من‌ ب فدای دل دیووووانه پسندش    عاشقتممممممم‌‌  مرد من  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای .وای بده من اون میکروبو توروخدا

چی میگییییی دختر هلاکمممم کرده بدههههههههه خواب اروم ندارم 

با انهمه‌ دیوااانه دلش بسته ی ماشد  ای من‌ ب فدای دل دیووووانه پسندش    عاشقتممممممم‌‌  مرد من  
باید داروهاتو بخوری و رژیم غذایی رو رعایت کنی

خیلی بی حال میشم با داروها اشتهاامم هنوز کوره

با انتی بیوتیک پنتوپزارول. کواموکسی کلاو میدن 

اره الی تو هم داشتی ؟ علایمت چی بود عزیزم میگی بهم

باید داروهاتو دقیق و منظم مصرف کنی تا میکروبا کشته بشن اخه راهی نداره که

علایمتون چی بود همش حس میکنم خوب نمیشم

حالا من اومدم  بپرسم  

چطوری میکروب معده بگیرم 😂😂

والله بخدا کاش دوسه تا داشتم 

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
البته دکترتم به نظرم عوض کن هلیکوباکتری تا اونجایی که من میدونم باعث زخمهای گوارشی میشه ربطی به بی ا ...

چرا دکترم گفت باعث بی اشتهایی میشه که