2821
2789
عنوان

معجزه سوره واقعه بیاید خانم ها

148 بازدید | 7 پست

تا حالا از سوره واقعه حاجت گرفتید ؟ من زیاد تو سایت شنیدم حاجت روا شدند

نذر 14 سوره واقعه کردم اگر تا 40 تا هم شد یا بیشتر چه بهتر

سوره واقعه در حالی که خیلی روان و ساده هست ولی پر از معجزه هست میاید امروز باهم بخونیم ؟

چندتا میخونین ؟ میشه دوستانتون هم تگ کنید ؟؟؟؟؟

هدیه به 14 معصوم و شهدا و خانم ام البنین و خانم نرجس خاتون و ابوالفضل العباس ع

ولی لطفا با اعتقاد بخونید مطمعن باشید هیچ کسی دست خالی بر نمیگرده

نیتمون اول برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان و شفا گرفتن بیمار ها و حل مشکلات مردم جامعه و سلامتی رهبر و ازدواج اسان جوان ها قبولی کنکوری ها در دانشگاهی که به صلاحشونه و پیروزی رزمندگان اسلام و حل مشکلات زوجین و خانه دار شدن هرکسی که دلش خانه میخواد و ضرر نکردن در زندگی و معامله ها

بعد به هر نیتی که دارید به همراه سلامتی خودمون و عزیزانمون و دفع بلا از خودمون و خانواده هامون و به نیت حل مشکلات افراد شرکت کننده در تاپیک

التماس دعا مهربونا

//////////

این تاپیکو زدم لطفا تگ کردنش با شما باشه دوستانتون رو تگ کنید ثواب داره

التماس دعا برای ظهور مولامون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

اینجا هم حق حرف زدن نداریم مذهبیا و فا ل گیرا و خرافاتی ها کل جامعه رو گرفتن دست از سر این سایت هم برنمیدارن آدم میاد دوتا تاپیک ببینه جواب بده میبینی همه مذهبیان ریختن توش سرک میکشن تو زندگی بقیه و قضاوت میکنن ۹۹درصد تاپیک ها شده دعا و صلوات و نذر و نیاز ،جامعه و همه کارو به گند کشیدین ولی کنین دیگه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من سوره ی واقعه خوندم تا ۱۴ روز

به این صورت که روز اول یکبار/روز دوم ۲ بار/تا روز چهاردهم که ۱۴ بار

یهویی خواستگار کارمند بانک ملی اومد

ذوق کردم

ولی نشد پسندم نکردن

خدایا مرسی ♥️
اره من حاجت گرفتم

چجوری خوندی ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

میخونم عزیزم

فقط چجوری باید خوند

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
میخونم عزیزمفقط چجوری باید خوند

یک دور از روی قران میخونید

چیز خاصی نداره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخونم عزیزمفقط چجوری باید خوند

عزیزم ظاهرا کسی شرکت نمرد و استقبال نشد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز