2777
2789

سلام بچه ها من تو هفته ششم بارداريم تازه فهميدم باردارم و لكه بينى با لخته و پرز پرزى دارم صورتى قهوه اى ميشه لطف كنيد راهنماييم كنيد كه اين طبيعيه ؟اگر نه بايد چيكار كنم ؟

لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظیم" خداى عزوجل به خاطر آن هفتاد نوع بلا را از انسان دور مى‌گرداند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سریع برو دکتر تا بدتر نشدی شاید با شیاف حل شه

واى خيلى ترسيدم شايد باشياف حل شه يعنى سقط ميشه؟

لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظیم" خداى عزوجل به خاطر آن هفتاد نوع بلا را از انسان دور مى‌گرداند 

بااجازه استارتر..بچه ها چجوری میتونم برم تاپیک های قبلیمو ببینم؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
برو دکتر خب  اگه دیر بری امکان سقط هس

تا عصر دير نيست ؟

پروژسترون هر 12ساعت از پشت استفاده کن و استراحت کن کار نکن انشالله قطع میشه 

خودم الان از داروخونه بگيرم استفاده كنم چون عصر نوبت دارم الان يهو بچه ها گفتن ترسيدم