2777
2789
عنوان

به شوهرم زنگ بزنم یا نه؟

937 بازدید | 15 پست

اینقده اول صبحی دلم گرفته دوران عقدم دیشب پیش شوهرم بودم همه چی خوب بود یدفعه اخر شب اعصابش خرد بود منم صداش کردم ببینم چشه کلی باهام دعوا کرد که با گریه خوابیدم بعدشم گفت صبح نمیبرمت اخه باید بیام سرکار 

ولی دیگه صبحی بیدار شد اوردم حرفای دیشبش یادم نمیره از طرفیم اخرهفته ای خیلی بهم رسید و خوب بود الانم میخوام زار بزنم به حال وروزم 

حالا بنظرتون صبحی بهش تلفن کنم حالشو بپرسم یا قهر کنم؟

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام..زنگ نزن عزیزم..عزتِ نفس داشته باش...قهر هم نکن...بذار اون زنگ بزنه..اگا زنگ زد..قهر نباش..سر سنگین باش....فقط همین تا باهات دوست بشه..تو جلو نرو..ولی مانع جلو اومدن او هم نشو...بذار روابط خوب بشه...

ولی میدونم شوهرم قرار نیست بهم زنگ بزنه اخرش یه پیام بهم میده بعدشم تازه همیشه منو مقصر میدونه

ب هییییچ عنوان زنگ نزن چون اون ترو ناراحت کرده 

اس داد مث خودش جواب اسشو بده 

هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت خودتو برا موجود بی خاصیتی بنام مرد خودتو کوچیک نکن اینا لیاقت محبت ندارن 

ب هییییچ عنوان زنگ نزن چون اون ترو ناراحت کرده  اس داد مث خودش جواب اسشو بده  هیچ وقت ...

اره واقعا هرچی بهش محبت میکنم فکر میکنه وظیفمه دیگه خسته شدم کاش زودتر برم سر خونه زندگیم تا حداقل دیگه خانوادم حالمو نفهمن غصه نخورن

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇
ولی میدونم شوهرم قرار نیست بهم زنگ بزنه اخرش یه پیام بهم میده بعدشم تازه همیشه منو مقصر میدونه

عزیزم عادیه این چيزاتو دوران  عقدولی زنگ نزن اما اگه دیدی اونم نزد دیگه بزن ولی یکم نسبت به قبل سنگین ترحرف بزن