2821
2789
عنوان

مشکل با شوهرم

226 بازدید | 10 پست

سلام من ۱۰ ساله ازدواج کردم از اول حس میکنم ازدواجم اشتباه بود از نظر اخلاقی و فرهنگی در حد خود همسرم هستم ولی از نظر خانوادگی لول و سطح خانوادگی خیلی خیلی پایینی دارن ک واقعا خجالت میکشم کنارشون دیده بشم

همسرم تحصیل کرده هست ولی خانواده خ سطح فرهنگی مالی و اجتماعی پایینی دارن حتی از طرز لباس پوشیدنشون ....

شرایط هم جوری هست ک همسرم قبول نمیکنه تردد کمتر شه و من مجبورم حتی توی طرز لباس پوشیدنشون دخالت کنم ک همسرم از اینموضوع ناراحته و میگه همینجوری ک هست بپذیرشون مثلا میان مهمانی خونمون خانواده منم هستن با دست غذا مبخورن بدون قاشق و چنگال این خ منو ناراحت و شرمنده میکنه جلو بستگانم ...😢باورتون میشه گاهی اینقدر فشار روانی بهم میاد ک گریم میگره و حتی ب جدایی فکر میکنم و مشکل اینه ک همسرم اصلا باهاشون تو این زمینه صحبتی نمیکنه و میگه همینی که هستن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم شناخت سطح فرهنگی خانواده برا قبل از ازدواجه که شما ندید گرفتی الانم حرف همسرت درست اونکه نمتونه پدر مادرشو تغییر بده

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

با همسرت موافقم

خانواده ها رو هم جدا جدا دعوت کن

مردی که ۷۰ سالشه به خاطر شما تغییر نمیده سبک زندگیشو

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

گلم وقتی با همسرت ازدواج کردی باید میدیدی خانواده اش چطورن

بعد همسرت راست میگه تو دیگه عروس این خانواده ایی

نباید دخالت کنی اونا ناراحت میشن

اگه سختته جدا جدا دعوتشون کن

اصل همسرته

بخاطر خانواده اش چرا میخواهی زندگیتو داغون کنی

حس میکنم یه کمم خودخواه هستی به اونا فخر میفروشی

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

عزیزم شناخت سطح فرهنگی خانواده برا قبل از ازدواجه که شما ندید گرفتی الانم حرف همسرت درست اونکه نمتون ...

دقیقا یا بهشون بگه بخاطر زنم تغییر کنید

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

من بعد از دست دادن بابا، فهمیدم، قدر آدمای زندگیمونو باید بدونیم چرا فک نمیکنی انقد آدمای ساده و سختی کشیده ای هستن که با دست غذا میخورن؟

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی