خزانعشق مدیر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 335 عنوان رنگی شدن چشم نوزاد | مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 20 پست واقعن خوردن تخم مرغ دوزرده بر رنگی شدن چشم نوزاد تاثیر داره؟چ جوری باید خورد ؟و در چ ماهی؟ 1397/02/22 | 03:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shilajoon عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 6135 من حدودا پنج تا تو چهارماهگی خوردم نینیم ب دنیا اومد بهت میگم خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی
۷۶پرستو عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 208 به نظرتون چشمای بچه من چه رنگی میشه؟ من چشمام سبزه شوهرم قهوه ای روشن اگه توخانواده ی شوهرتون هم چشم رنگی باشه احتمالش هستبابای من چشماش قهوه ای و مامانم ابی هست سه تا خواهریم م چشمای سه تامون سبز ابیه!دلیلش هم اینه ک مادر پدرم هم چشم سبز بوده پس ژن فقط تاثیر میگذاره و بس نه چیز دیگه ای تقدیرو میشه تغییر داد اگه سمج باشی تو دعا 😍
دخترعجیب عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 1733 ببخشیدا ولی برا بچتون ناراحتم که مادرش از الان فقط صورت و ظاهرش براش مهمه ولی عزیزم اینا خرافاته اونایی هم که پدر و مادر چشم رنگی باشن ممکنه بچشون چشم رنگی نشن...نی نی هرجوریش قشنگه اون بچه هم اعتماد به نفس میخوادا حالا چشم رنگی نشه زشت میشه؟!
پریشون عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 5472 قهوه ای مگه رنگ نیست یجوری میگید چشاش رنگی بشه انگارفقط رنگ سبز و آبیه،بقیه چشماشون رنگ نداره؟؟؟
گیلوااااا عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 11204 شوهر من چشماش آبیه دخترم قهوه ای شدچشاش دلیل به این بزرگی اونوقت شما میخاینبا تخممرغ دو زرده رن ... دقیقا شوهر منم چشماش سبزه،،پسرم چشماش قهوه ایه،،چقدرم پسرم رنگ چشاشو دوس داره،،کوچیک بود دلش میخواست چشم باباشو عمشو قهوه ای کنه😁ژن فقط ژن
meena86 عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 698 اگه توخانواده ی شوهرتون هم چشم رنگی باشه احتمالش هست بابای من چشماش قهوه ای و مامانم ابی هست ... پدرم هم چشماش سبزه مامانم عسلیمادر همسرم قهوه ای روشن پدرش عسلی راستش خیلی برام مهم نیست و فرقی نداره فقط کنجکاوم وذوق دارم