2777
2789
عنوان

شپش سر😓

371 بازدید | 40 پست

دوستان خواهر من از مدرسه شپش گرفته و به من و مادرم انتقال داده ما الان نزدیک ۲ ماه اینا هست خوب نمیشیم چندین بار شامپو زدیم از ضعیف تا قوی هرروزم شونه زدیم از سرکه و سس مایونز بگیر.....ولی خوب نشدیم میبینی دیگه سرمون نمیخاره و هرچقدر میگردیم نداریم ولی هفته بعدش باز پیداشون میشه

لطفا راهنمایی کنید چیکارکنیم جواب بده؟😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باید دونه دونه بشید تخم شپش ها و بگیرید ۱دونه هم بمونه دوباره دردسر میشه

کاربری ۱۰ سالم پرید😒 از سال ۹۲ اینجام چه چیزهایی که ندیدم و نخوندم 😅از مرغ نمکی و کیک فنجانی بگیر تاااا غلام نصاب😅😅یه مدت سایت همه کیک و مرغ نمکی درست میکردن از حق نگذریم خودمم درست کردم🫡😒🤣🤣

حوله ملافه برس همه اینا با آب جوش بشورید

کاربری ۱۰ سالم پرید😒 از سال ۹۲ اینجام چه چیزهایی که ندیدم و نخوندم 😅از مرغ نمکی و کیک فنجانی بگیر تاااا غلام نصاب😅😅یه مدت سایت همه کیک و مرغ نمکی درست میکردن از حق نگذریم خودمم درست کردم🫡😒🤣🤣

لباس و ملافه و رو بالشتایی و اینارم میشورین؟

زمان پهلوی از بس پاسپورت ایران با ارزش بود خود شاه رو ۴۷ سال پیش همین موقع ها هیچ جا راه نمیدادن😃 پست ترین انسان ها کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردن ، چون وطن مادر است و آنها کمک کردن که بر مادرشان مسلط شوم " هیتلر"