2821
2789
عنوان

شغل❓❗

306 بازدید | 20 پست

سلام

من ۲۰سالمه دانشجوع علوم ازمایشگاهیم

مرتبط با رشتم میتونم برم سرکار ولی کارآموزی میشه به درد نمیخوره

مشکل مالی ندارم بابام بهم ماهانه میده اگر بخوام میتونم بیشترش کنم اما حس خوبی ندارم که در آمد ندارم

به نظرتون برم اپراتور لیزر بشم چطوره؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا من اول از کارای بی ربط با رشته تحصیلیم شروع کردم و بعدا رفتم سراغ کار تخصصی

از انبار داری گرفته تا ادمینی سایت و طراحی سایت و کد نویسی و سئپو و غیره رو تجربه کردم بعدا رفتم سراغ مترجمی

هرکاری بری یک تجربه اس بهرحال

ولی خب برای رزومه و اینده کاریت بهتره از اول کار تخصصی مرتبط با رشته ات انجام بدی

من بخوام بهت توصیه کنم اگه دنبال پیشرفت هستی باید بری کارآموزی همزمان با درس خوندنت توی تایم طرحت که میگذرون (بعد از فارق پ التحصیلی)همزمان برای ارشد بخونی و استخدامی منابع هاشون البته یکسان هست

افرین چه دختر عاقلی بد که نیست ولی مرتبط با رشتت بهتره حتی اگر کاراموزی باشه اولش

قربونت

راستش من خیلی ترمم پایینه عملا کار خاصی نمیتونم بکنم مگر اینکه دورازجون بیگاری(اگر درست نوشته باشم)بکشن ازم یا بابام سفارشمو بکنه رام بدن

کارآموزی چرا بدرد نمیخوره؟ تجربه ات بالا میره. حالا مشکل مالی نداری برچسب به درست بهترین باشی

نه اینکه به درد نخوره ولی من خیلی ترمم پایینه برای شروع کار

رشتمون طرح هم داره برای تجربه و اینا

حالا شاید سال دیگه بتونم برم کار کنم ولی الان عملا کار خاصی نمیتونم بکنم

والا من اول از کارای بی ربط با رشته تحصیلیم شروع کردم و بعدا رفتم سراغ کار تخصصیاز انبار داری گرفته ...

آره

راستش جدای اینکه من ترمم پایینه و اصلا مناسب نیست از الان برم سر کار مرتبط با رشتم دلم میخواد کار های متفاوتی رو امتحان کنم

من بخوام بهت توصیه کنم اگه دنبال پیشرفت هستی باید بری کارآموزی همزمان با درس خوندنت توی تایم طرحت که ...

هدفم ارشد هست حتی قبل طرحم میخوام اول ارشدمو بخونم ولی خب مونده حالا تو اون موقع