2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین خانوماااا

137 بازدید | 14 پست

سلام خانوما یه گرفتاری دارم کسی دعایی میدونه برای رفع مشکل و گرفتاری؟؟ نمیتونم‌بخوابم خیلی فکرم مشغولشه

برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید🌹

عزیزم ختم بسم الله و چله یس رو بشدت و قلبا قبول دارم‌.و دعای اطرافیان..واست صلوات میفرستم😘😘

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ختم بسم الله و چله یس رو بشدت و قلبا قبول دارم‌.و دعای اطرافیان..واست صلوات میفرستم😘😘

خیلی ممنون عزیزم حتما برام دعا کن

برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید🌹
ختم بسم الله چطوره؟

۴۰ روزه..روز اول ۱۰۰ تا روز دوم ۲۰۰..هی هرروز صدتا بهش اضافه میشه تا روز چهلم میشه ۴۰۰۰ تا..

بسم الله رحمن رحیم بحق بسم الله رحمم رحیم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
حاجت میده واقعا 

البته اول باید صلاح خدا رو در نظر گرفت..انشالله صلاحتون باشه ۱۰۰ درصد حاجت میده😘😘

دعای سری العجابه خیلی خوبه واسه من همیشه جواب داده

الهی ک زودتر مشکلت بر طرف شه عزیزم🙏🙏

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓