2777
2789
عنوان

شوهرمو دوس ندارم اصلا

1044 بازدید | 59 پست

حالم ازش بهم ميخوره نه تفريح ميبره نه وقت ميزاره نه ادب و نزاكت داره بعضي وقتا انقد محبت ميكنه ميشه مثل مرد روياهاي آدم بعضي وقتا هم رواني ميشه 

امشب رفته بوديم فروشگاه مواد غذايي براي خونه بگيري با شوهرم مثل برج زهر مار بود كه دوستش ميخواد طلاق بگيره بهش گفتم چته چرا اينجوري جواب نداد بعد منم يكم خودمو گرفتم بهم گفت چته جواب ندادم با سبد مواد غذايي از پشت زد به پام تو فروشگاه الان اين زدن محسوب ميشه به نظر شما؟ تا حالا منو نزده بود... اصلا كنترل خشم نداره حالم ازش بهم ميخوره دارم به طلاق فكر ميكنم ولي ميترسم😞 من بيست و چهار سالمه الان چهار ساله دارم ميسوزم كنارش از روزي ميترسم كه بچه دار بشم ديگه راه برگشتي نداشته باشم پيشه روانشناس نمياد تو روخدا كمكم كنيد

قبل از ازدواج بهش علاقه داشتی؟

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐 اینطور نکنید با زندگیتون

اخه بحث امروزتون ارزش فکر کردن به طلاق رو داره؟

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤

خيلي با هم تفاوت داريم از نظر فكري عقيدتي مذهبي سياسي تحصيلي و ... آدم بدي نيست ولي بعضي وقتا واقعا غير قابل تحمل ميشه ترسناك ميشه هيچ لذتي نميبرم كنارش

مشکل بزرگی ندارید

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
😐😐😐 اینطور نکنید با زندگیتون اخه بحث امروزتون ارزش فکر کردن به طلاق رو داره؟

وقتی یکی ب طلاق فک میکنه بعد چهار سال زندگی مطمینا مسیلش خ بیشتر و پیچیده تر از این حرفاست. ی نمونشو اینجا گفته