2777
2789
عنوان

خانما چند دقيقه بياين😭

334 بازدید | 41 پست

بچه ها من سرماي بدي خوردم بعد چشم درد دارم و سردرد شديد هرچيم قرص و غيره ميخورم خوب نميشم حتي يه قرص خيليييي قوي و خواب اور خوردم اصلا هيچي به هيچي بعد وقتي راه ميرم سرگيجه ميگيرم سرمم صدا ميده فردا هم بايد برم سركار چيكار كنم😭😭

صبح یعنی پایان دلتنگی خورشید برای دوباره دیدن تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر آزیترو مایسین 500 تو خونه داری دوتا باهم بخور از فردا روزی یکی بخور چون چشماتم درد میکنه احتمال زیاد سینوسات عفونی شده .

البته اگر باردار نیستیاا

آرزویی کن گوش های خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه... شاید بزرگترین آرزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد...

خب برو دکتر .

ازکدوم‌شهری؟

خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢

چه داروهایی خوردی؟ علائمت چیه. 

اینکه سرت اینطوری شده شبیه میگرنه ولی از عوارض سرماخوردگیه. اگه شیاف دیکلوفناک داری بزار یا نوافن بخور 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀