2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چیکار کنم همش عصبی میشم

315 بازدید | 23 پست

با همه دعوام میشه  حوصله هیچ کیو ندارم یهو عصبی میشم همش کلافه ام دخترم کوچولوعه شیر دادنی عصبی میشم اصلا دلم نمیخواد شیر بدم  متنفر شدم از شیر دادن نوک سینه هام میسوزه خسته شدم از این حالت چند روزی میشهاینجوری شدم دیگه حوصله ی هیچ کسیو ندارم

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤

احتمالا صفرا داری

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ۵ روزه آبم با هیچ کی تو یه جوب نمیره الانم حتی عصبیم با مامان دعوام شد الکی احیاس می‌کنم دیونه شدم میاریم مادرشوهرمم بزنم بترکونم در ابن سطح از عصبانیتم

داري افسرده ميشي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من که همیشه اینطورم اما مدتیه حس میکنم خیلی بهتر از قبل شدم کمتر عصبی میشم قبلنا خیلی دخترمو اذیت میکردم با عصبانیتم.با خودم فک کردم اینطوری فقط دارم رو دخترم تاثیر منفی میزارم فردا پس فردا توو جامعه سربزیر و بیچاره میشه سعی کردم یکم  مهربونتر باشم حامیش باشم امبدورام خدا هم کمکم کنه

منم این روزا شدید آمپر چسباندم. البته بشدت بچه هام اذیت میکنن وافعا دیوونم کردن. هرجا میرم همخ تعجب میکنن و حتما میکن که اینا شیطون ترین بچه هایی هستن که تو عمرشون دیدن

دیشب ساعت ده از خونه زدم بیرون وگرنه حتما میکشتمشون.  رفتم که از فاجعه جلوگیری کنم

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن
سینتو با ویتامین آ د چرب کن  یه چیزیت هست دیگه برو یه آزمایش بده شاید کمخونی

من خیلی مهربون و خوددار بودم الان حتی دلم برای بچه امم نمیسوزه خیلی ناراحتم چرا یهو اینجوری شدم 

من خیلی مهربون و خوددار بودم الان حتی دلم برای بچه امم نمیسوزه خیلی ناراحتم چرا یهو اینجوری شدم ...

یه زمانی که دبیرستانی بودم اینقدر شاد و خنده رو بودم. دوستم میگفت تو صد سال زنده میمونی

الان دلم میخواد پیداش کنم ببینه تنها ارزوم مردنه

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن