2777
2789
خب ودر آخر چه میکنی جعبه شیرینی مهمان رو میبری یا نمیبری؟؟؟؟😊

همممیشه بردم ، الآنم مهمان ندارم ، اما چند وقت پیش یه مهمون غریبه داشتم ینی غریبه که نه ، تازه فامیل شده بودیم انقد خانواده حسسساسی بودن به همه مسائل که من یهویی شک‌کردم نکنه من شیرینی خودشونو ببرم برای خودشون بد برداشت کنن. آخرشم بردم براشون البته

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه میاوردم یه بار خواهر شوهرم خونمون بود یادم رفت شیرینی رو بیارم.آخرش که داشتن میرفتن خواهر ش ...

وای خدای من 😁 ینی خواست به روت بیاره که نیوردی عایا؟؟

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

خدایی شیرینی تو مراسما و دور همیا خریده می شه تو این دوره زمونه هم خیلی دور همی نمی گیره کسی ،همه مشغولن...یبارم که از این دورهمی های شیرین قسمت بشه ادم با هم دوست داره شیرینی بخوره بچسبه...اصولا شیرینی تر که چیز خوبی نیست ادم می ره قنادی می بینه هوس می کنه ...وگرنه شاید هزار بار از کنار قنادی هم رد بشیم نریم داخلش ...

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
من برا شيريني جونمم ميدم واي اسمش اومد ضعف كردم دارم مربا جاش ميخورم😀

خخخخخخ🤣🤣

من برا شيريني جونمم ميدم واي اسمش اومد ضعف كردم دارم مربا جاش ميخورم😀

منم زیاد اهلش نیستم ولی ضعف کردم😬

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
نه بابا بیچاره چشمش به اون شیرینی ها بود.منم شیرینی رو آوردم و دوباره براشون چای ریختم

آخی از اول تا آخر مهمونی ذهن و دلش درگیر بوده... بگم؟ نگم؟ ...😅😅