2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا از این که شاید خود مهمون بخواد امتحان کنه،

اصلا این یه نوع احترامه .وقتی شیرینیشو باز میکنی میاری یعنی برای اون هدیش ارزش قائلی  و اون جعبه شیرینی به چشمت اومده.

اگه همینجوری بگیری بزاری اون ور یعنی اصلا برات مهم نیست که حتی طرف چی برات آورده.....

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

صد در صد

چون نیاری بعدا نمیتونی با خیال راحت بخوری

🌺�بروبچ انرژی 🧘‍♀️💥مثبت بفرستین🏃‍♀️ برم 🏡خونه ام خیلی خسته شدم 🙏🙏🙏امروز را بی قضاوت تنها شاهدباش🌺🌺🌺هر رفتار دیگران قصه ای دارد شاید پر غصه😔😔😔ناآگاهی را خرده مگیر😡😡😡تو👈 مهربان👉 باش❤❤❤🌷⚘🌹🥀🌺🌼🌻
حالا چرا اینقد دوست داری نیاری؟؟ 

😂😂

اتفاقاً همممیشه میبرم اما همین طوری برام سوال شد یه دفه یی. گفتم شاید این طوری بهتر باشه

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
اگه خودت شيريني داري تو پذيراييت نه اگه نداشتي بيار

شمام بخون کامنتمو

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
😂😂 اتفاقاً همممیشه میبرم اما همین طوری برام سوال شد یه دفه یی. گفتم شاید این طوری بهتر باشه

😒😒😒😒😒

به نظر من تو گرونترین و بهترین شیرینی رو هم اگه خودت داشته باشی ها، بازم اونا چشمشون ۱۰۰ درصد دنبال شیرینی های خودشونه

بی کلاسیه نیاری، میگن چه گدا گشنه هایی بودن😐 من که میگم😁

حالا دوتا شیرینی از جعبه بردارن به کجا برمیخوره ؟؟؟

باردار نیستم 🙂 تیکر دوس دارم🤗
تو روح کسی که تعارف نکنع😠😠😠😠😠 من آبمیوه ام برامون میارن سر مریضی چیزی براشون میریزم میبرم، شیر ...

آبمیوه😮😮😮

این جوریشو دیگه ندیده بودم

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
من که ناراحت میشم نیاره😃

اگه واسم نیارن همش تو دلم میگم کوفتتون شه😭😭😭😭😭😭😭

اخه موقع خریدن با یه عشقی میرم شیرینی هارو انتخاب میکنن که نگوووو

تازه اگه طرف بیاره تعارف کنه  و بعدش ببره تو اشپزخونه بزاره که عمباد میگیرم😃😃خداییش نامردیه

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪