2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا انشاالله شفاش بده.

امیدوارم هر چه زودتر سلامتی خودشو بدست بیاره.

تو این شرایط باید قوی باشی و برا خوب شدنش دعا کنی عزیزم.دو رکعت نماز بخون برا سلامتیش و ارامش خودت.

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

اصلاناراحتی نداره 

بابای من سکته شدیدقلبی کردبردیمش بیمارستان ایست قلبی کردتسلیت گفت بمادکترش 

دوباره اینقدمشت زدن روسیتش برگشت نبضش 

یماه توخونه بودرفت انژیوهمرونروعمل قلب بازکرر

الانم 6سال میگذره ازمنوتوهم سرحالتترتاخدانخادبرگ اردرخت نمبفته 

اینم بگم بابام نه سیگارمیکشیدنه اهل غذای چرب وشورواین چیزابودورزشم میکردمنتهاارثی همشون ناراحتی قلبی داشتنولی بابام تااونروزیدونه قرصم نخورده بودبخاطرهمون چیزابی که رعایت کردولی چندتاعموهام تو50فوت شدن

هواشوداشته باشین دکتراشوبروداروهاشوبخوره ایشالا120سال سایش بالاسرتونه

وخدایی که بشدت کافیست
اصلاناراحتی نداره  بابای من سکته شدیدقلبی کردبردیمش بیمارستان ایست قلبی کردتسلیت گفت بمادکترش& ...

وای چی کشیدین شما این بیمارستانی که بردیم چون اورژانسی بوده انژیو نداره فقط ccuداره واسه انژیو باید از جایه دیگه وقت بگیریم فاصله میوفته بین مراحل درمان این خیلی نگرانم میکنه

اصلاناراحتی نداره  بابای من سکته شدیدقلبی کردبردیمش بیمارستان ایست قلبی کردتسلیت گفت بمادکترش& ...

پدره من پرخوری میکنه ژنتیکی قندشون بالاعه

و علت سکته بالا بودنه قندشون بود

پدرتون الان چندساله ان

پدره من پرخوری میکنه ژنتیکی قندشون بالاعه و علت سکته بالا بودنه قندشون بود پدرتون الان چندساله ان

بابای من 72بودکه سکته کرداین اتفاق واسش افتادالانم 78ساله ولی بنده خداخیلی رعایت میکرداون زمینه ارثی اذیتش کرد

وخدایی که بشدت کافیست