2777
2789

سلام

من هرچی خانم دیدم که با هم قد خودشون ازدواج کردن، هرچی هم جلوی بقیه بگن راضی هستیم آخر ته دلشون ناراضیه انگار 

من خودم ۱۷۰

ی خواستگار دارم همینقدر 

آنقدر از نظرات اینترنت شنیدم که آخرش حسرت میخورن و پشیمون میشن و مقایسه میکنن

آیا اگر شما با شوهرتون همقد هستید ، شده حتی لحظه ای حسرت بخورید 

چون من خودم قد بلند دوس داشتم و آبان شرایط این آقا خوبه ولی همقده

چی کنم 

یا من هو اضحک و ابکی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اگه شرایط خوبه قبول کن

قد اونقدام که فکر میکنی مهم نیست

این فانتزی توئه که اقای قد بلند دوسداری

اما فکرشو بکن این اقا شرایطش خوبه

ممکن دیگه همچین شرایطی پیش نیاد

یا قد بلند بیاد شرایطش خوب نباشه

عاشقتم خداجان♥-         ألَم يَعلَم بأنَّ اللهَ يَری؟ «آيا انسان نمی‌داند که خدا او را می‌بيند؟»  سوره علق آيه 14

تا باشه از این حسرت ها باشه تو زندگی  

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

بیشتر بخاطر این ناراحت میشن که کفش پاشنه بلند نمیتونن بپوشن.ببین واقعا برات مهمه قد و هیکل یا نه؟برای من مهم بود و سر همین قضیه چن نفر رو رد کردم،چون واقعا نمیتونستم کنار بیام.

ولی اگه بقیه ویژگیهاش خوبه و میتونه باعث ندید گرفتن فاکتور قد بشه،بیشتر بهش فک کن

دلم گرفته ای دوست/هوای گریه با من😔😢
من فقط وقتایی که باید پاشنه بلندبپوشم یکم توفکرمیرم ونمیشه بپوشم وگرنه بقیه چیزا اوکیه

مرسی دوستان از نظراتتون

میخونمشون

خوشبخت باشی عزیزم 

یا من هو اضحک و ابکی