2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم آمپول زدم تازه یه هفته گذشته معلوم نیست اثر کرده یا نه . 😕😕

اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار
منم ١٣ ام اين ماه آمپول زدم نميدونم نتيجه ميده يانه

همون دیگه . دکتر بهم گفته باید دو هفته بگذره بعد بی بی چک بزنی . اعصابم خرده . تازه یه هفته گذشته . الان دو روزم هست که زیر دلم سمت چپ خیلی درد میاد نمیدونم چی شده . گاهی به خودم امید میدم میگم نکنه باردار شدم 😢😢

اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار
روز سوم پریود تا 9 چه آمپول و قرصی برای تخمک گذاری تجویز میکنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بمن از روز اول پریود قرص داد و از رور چهارده پریود ۶ تا امپول برای ۶ روز بعدش الان از ماه قبل ک اینا رو استفاده کردم برای این ماه منتطرم ببینم نتیجه چی میشه 😓

ولی دوستان من شنیدم هر بار که بزنی احتمال بارداری بیشتر میشه . مثلا سری اول 30 درصد سری دوم 50 درصد ممکنه باردار کنه

همون دیگه . دکتر بهم گفته باید دو هفته بگذره بعد بی بی چک بزنی . اعصابم خرده . تازه یه هفته گذشته . ...

به اميد خدا كه بارداري خواهري 

منم سرگيجه حالت تهوع وخيلي نفخ دارم امروز يه لحظه خيلي حالم بدشد زيردلم يه دفه تير كشيدجشام سياهي رفت وحالت تهوع شديدي داشتم نميدونم چم شد تا حالا اينجوري نبودم 

ببخشيد ولي ترشح هم زياد دارم

اَللّهُمَ صَلٍ عَلي مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ  
مگه آمپول رو بعد از پریود نزدی ?

چرا . روز 13 پرویید زدم . از زمان تزریق تا دو هفته بی بی چک مثبت کاذب نشون میده بعد دو هفته درستتره

من چهارسال پیش امپول زدم دوقلوباردارشدم همون ماهش باردارنشدم ماه بعدش 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍