2821
2789
عنوان

مشورت در مورد وکیل

98 بازدید | 11 پست

دو هفته پیش برا ادامه کارای مربوط به طلاقم یه وکیل گرفتم، چنتا پرونده بهش سپردم قرارداد بستم پول هم بهش دادم

هربار زنگ زدم گفت تو کاریت نباشه هواسم هست!

پس فردا یه دادگاه مهم دارم ، امروز بهش زنگ زدم اصلا خبر نداشت پس فردا دادگاهه !!! هنوز کارای مربوط بهش رو هم انجام نداده ، الکی میگه انجام دادم رفتم دیدم دروغ میگه ، باقی کارای پرونده های دیگمم هنوز شروع نکرده

اشنامونم هست خیر سرش کلی سفارشم رو کردن

توروخدا بگید چیکار کنم؟؟؟ وقتی هم برام نمونده فقط فردا رو وقت دارم😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیکار میشه کرد دیگه فردا دادگاهتم هست نگران نباش همیشه برو دفترش و بهش یاداوری کن....جلسه چی داری عز ...

دودلم کنسلش کنم کلا یا نه

این نمیخواد برام کاری کنه ازش معلومه از طرفی آشنا هست روم نمیشه🥲

دادگاه ترک انفاق دارم

دودلم کنسلش کنم کلا یا نهاین نمیخواد برام کاری کنه ازش معلومه از طرفی آشنا هست روم نمیشه🥲دادگاه ترک ...

ترک انفاق که پیچیده نیست نگران نباش عزیزم ولی اگه میدونی کلا پیگیر نیست بعد از این جلسه عزلش کن

جلسه اول دادگاه برو اگر نیومد از دادگاه وقت بخواه عوضش کنی یک ماه دادگاه بهت اجازه میده ولی به شرط ن ...

شکایت ترک انفاق کردم کیفرخواست هم صادر شده

شوهرم یه تقلبایی کرده یه وکیل گرگ صفت هم داره، گفتم جلسه دادگاه کیفریش رو تنها نرم یه وقت حقم ضایع نشه ، خیر سرم وکیل آشنا گرفتم😭

ترک انفاق که پیچیده نیست نگران نباش عزیزم ولی اگه میدونی کلا پیگیر نیست بعد از این جلسه عزلش کن

اره پیچیده نیس ولی وکیل شوهرم خیلی گرگ صفته، یکی دوتا پرونده بدجور زرنگی کرد و حقم رو ضایع کرد

اره پیچیده نیس ولی وکیل شوهرم خیلی گرگ صفته، یکی دوتا پرونده بدجور زرنگی کرد و حقم رو ضایع کرد

نگران نباش به امید خدا همه چی به نفع تو میشه...اگه ه ماه نفقه رو واریز نکرده یا اینکه شمارو از خونه بیرون کرده و....رای به نفع تو میشه هیچجوره نمیتونه رای رو برگردونه...وکیلتم باهاش تماس بگیر و بهش یاداوری کن ان شاءالله که همه چی خوب پیش بره 🤲🏻

چند ماهه هزینتو نداده ؟ از خونه ام رفته یا هست ؟

نه ماه پیش از خونه رفت

سه ماه پیش هم افتاد زندان بابت مهریه و نفقه معوقه فرزند(برا خودم هنوز درخواست ندادم)

قبل از زندان افتادنش هم یه روز دیدم در خونه رو اومده قفل کرده موندیم پشت در ، منم صورت جلسه پلیس گرفتم ولی تو دادسرا مخفی کردم ، ترسیدم بگم در قفله رفتم پیش مادرم بگن پس تمکین نداری !! اما توی دادگاه میخوام راستشو بگم

این مدت واریزی های پراکنده و جزیی داشته ، کل نه ماه حدودا ۳۰ میلیون

در حالیکه نفقه بچه به تنهایی ماهی هشت میلیونه، نفقه معوقش هشتاد میلیون که پرداخت نشده

نگران نباش به امید خدا همه چی به نفع تو میشه...اگه ه ماه نفقه رو واریز نکرده یا اینکه شمارو از خونه ...

مشکل اینجاس که واریز های پراکنده و جزیی داشته این مدت

اتفاقا در خونه رو هم قفل کرده بوده مدرک هم دارم ولی تا الان مخفیش کرده بودم اینبار میخوام به قاضی بگم

نه ماه پیش از خونه رفتسه ماه پیش هم افتاد زندان بابت مهریه و نفقه معوقه فرزند(برا خودم هنوز درخواست ...

پروندت سخت نیست اگر وکیلت نیومد همین جا رو پیامم ریپلای بزن میام کارات میکنم کدوم شهری ؟

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز