2789
عنوان

توروخدا دیگه گریه نکنین

345 بازدید | 11 پست

من خودم آدمی ام اشکم دم مشکمه انقد سر هر چی گریه کردم الان چشمام ضعیف شده سلامتیمو از دست دادم لعنت به همه آدمایی که اشکمو دراوردن

هر وقتم که جلو گریهمو گرفتم یه چیزی مثل سنگ موند تو گلوم تا یه هفته نمیتونستم چیزی قورت بدم

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گریه کنیم چشامون به فنا میره گریه نکنیم غمباد میگیریم تیروئیدمون به فنا میره😑🥲

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

یعنی ضعیف شدن چشمای منم بخاطر گریه ی زیاده

آره عزیزم گریه نکن میدونم سخته💔

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

گریه کنیم چشامون به فنا میره گریه نکنیم غمباد میگیریم تیروئیدمون به فنا میره😑🥲

دقیقا منم به خاطر اینکه مشکل تیرویید نگیرم گریه میکردم الان هم چشام ضعیفه هم تیروییدم کم کار شده

خیلی خند داره ولی من گاهی به زور گریه میکنم. یعنی احساس میکنم نیاز به گریه دارم بعد به زور کاری میکنم گریه م بیاد

اگه نظری دادم میتونید با نظرم مخالف باشید و بیانش کنید نظر همه محترمه. اما اگه تاپیک زدم و مشورت خواستم یا درددل کردم نزنید تو ذوقم.