2777
2789
عنوان

نمیتونم خانواده شوهرموببخشم

227 بازدید | 12 پست

من5ساله عروسی کردم خیلی بلاها سرم آوردن خانوادش الان افسردگی دارم حالارفتیم خواستگاری واسه برادرشوهرم هرچی اوناگفتن ایناگفتن چشم درضمن شوهرم همیشه هواموداشته اماوقتی خانوادشومیبینه همش بااونابگوبخندمیکنه منویادش میره مخوصاخواهرش منم امروزحسابی باهاش بگومگوکردم میگه میفهمم که باهامون چکارکردن دیگه تونگوحوصله ندارم امامن دست خودم نیست الانم باهاش قهرم

واسه سلامتی آقامون امام زمان صلوات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرص نخور. ب خودت برس بذا بترکن. همیشه عروسای بعدی شرایط بهتری نسبت ب عروسای قبلی دارن

حالا پیش همه میگفت میخوام یه دخترپدرمادرداربراپسرم بگیرم احمق به من میگه بی پدرمادر

خیلی کار زشتی میکنی که به بگو بخندشون حسودی میکنی😦😨

من حسودنیستم امابدم میادازرفتاراشون واسه من نه نامزدی نه نه خریدی نه هیچی اونوقت واسه این حلقه نشونش شده3تومن

خانواده شوهرم برام طلسم گرفتن مامان بابام دیگه نمیخان منو ببینن تک وتنهام همه فامیلم بی دلیل ازم زده شدن هیشکی باهام کنارر نمیاد برو خدا روشکر کن خاهر بخدا راس میگم برااونیکی پسرشون رفتن خاستگاری خونواده دختره قبول نکردن بعد اینام براشون دعا گرفتن بعددو سه روز اونا خودشون زنگ زدن گفتن پشیمون شدن وقبول کردن😐

نه کمکمون کردن خونه بخریم نه کمک کردن ماشین بخریم همش بابام پول داد مامانم النگوهاشوفروخت واسه خونه خریدنمون اونوقت چندوقته میخوایم ماشین بخریم بعدپدرشوهرم میگه من خرجی ندارم  اونوقت چندروزپیش رفته یه نیم ست خریده واسه دخترش