2777
2789

دوستان تا حالا تو نی نی سایت شد براتون اتفاق افتاد یکی تاپیک بزار چه میدونم بگه یکی ک....شته یا ق....تل کرد اینها این اتفاق تو نی نی سایت افتاد

این هم تاپیک تو نی نی سایت هستش و خیلی سایت قدیمی هستش جدید نیست همچنین تاپیکی چشم تو خورد یکی نوشته باشه: اوه من یکی کش.....ته ام خاکش کردم مطمئن هستم تاپیکی های این شکلی یا تاریک زیادی تو نی نی سایت ممکن باشه از اونجایی که سایت شلوغی هستش

قدیمی های نی نی سایت ممکن دیده باشند

چون دنیای اینترنت همون طور که روشن تاریک هم هستش اگر همچنین تاپیکی دید خوشحال میشم اینجا تعریف کنید اگر یادت هستش

ندیدم تا حالا تو این ۱۵ سال

نهایت سوسک و مارمولک کشته باشن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلوم نیس چی میگی

بخاطر قوانین نی نی سایت نمیتونم واضح بگم در مورد ک...شتن صحبت می کنم در مورد بخش تاریک نی نی سایت که ممکن یکی تاپیک گذاشته باشه نوشته باش یکی ناخواست یا خواست ک....شته

ممکنه ق ا ت ل اینجا باشه ولی آخه کی میاد تو سایت عمومی بگه هه راستی من آدم ک شتم؟🗿 اینجا که رندوم ترین چیزو هم میترکونن دیگه اونو صد درصد گیر میندازن

Your lips, my lips, apocalypse.. M

سال ۸۹ خیلی قدیم میشه 😅سایت سال چند تاسیس. شده ؟

از سال ۸۵ تا جایی که میدونم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️