2821
2789
عنوان

خواستگار دارممم

202 بازدید | 10 پست

با یکی چند ماهه اشنا شدم و خانوادم خبر دارن حرف میزنیم و قصدش ازدواجه ولی با حرفامون میبینم اون خیلی قانعه و اصلا اعتقادی به چیزای برند و گرون نداره و همش میگه الکیه این چیزا حتی بهم میگه من جهیزیه گرون قیمت ازت نمیخام الکی چیزای چرت نخر. ولی خب من خیلی چیزای برند میخرم کل لباسام کیفم کفشم همه برنده روتین پوستیم همگی گرون . اون وقت اون میگه این چیزا نیاز نیست با هزینه پایین تر هم میشه خرید. در حالی که وضعیت مالیش بد هم نیست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم ی سوال تاپیک هات چیزی نگفته بودی

دوست داشتی بگو

الان چی قبول شدی؟ تاپ میخونی؟

قبلا باهات حرف زده بودم بعد یهو گمت کردم

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

عزیزم ی سوال تاپیک هات چیزی نگفته بودی دوست داشتی بگو الان چی قبول شدی؟ تاپ میخونی؟ قبلا باهات حرف ز ...

سلام عزیزم یادم نمیاد کی بودی ... رتبم 5 هزار شد خانواده نذاشت جاهای دورتر بزنم .پزشکی قشم میاوردم نذاشتن بزنم امسال باز دارم میخونم

خب باید بهش میگفتی لباس های که تنت هست برندن

و از برند و جنس خوب خوشت میاد و ممکنه هم هست لباس های غیر برندی که خوب باشه بخری اما لباس برند هم میخری

بگو من ترجیح میدم جنس خوب با کوالیتی و متریال بالا بخرم اما جنس بی کیفیت نخرم هر کسی هر چقدر پول بده همونقدرم آش میخوره

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
سلام عزیزم یادم نمیاد کی بودی ... رتبم 5 هزار شد خانواده نذاشت جاهای دورتر بزنم .پزشکی قشم میاوردم ن ...

سلام

همون ک بهت گفتم میشه راجب کنکور ازت راهنمایی بگیرم

گفتی بعد کنکور انشالله

فک کنم تیر یا خرداد امسال بود

بعد نمیدونم چیشد گمت کردم

البته یادم نیست با کدوم کاربریم باهات حرف زدم

حالا مهم نیست شما هم حتما سرت شلوغ بوده 💋🥰

ماشالا ب این اراده فیزیو رو همچنان میخونی؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

سلام همون ک بهت گفتم میشه راجب کنکور ازت راهنمایی بگیرم گفتی بعد کنکور انشالله فک کنم تیر یا خرداد ...

اره عزیزممم فکر کنم یادم اومد . قربونت مرسیییی . نه فیزیو رو انصراف دادم چندان علاقه ای نداشتم

تابستون حقیقتا وارد یه رابطه جدی شدم و بیشتر مشغول اون بودم😂

اره عزیزممم فکر کنم یادم اومد . قربونت مرسیییی . نه فیزیو رو انصراف دادم چندان علاقه ای نداشتمتابستو ...

اها چ خوب پایدار باشید