2821
2789

سلام

من تا الان حدود هشت جلسه با همون خواستگارم داشتم

در مورد هر چی فکر کنین سوال کردیم و سوال کرد

من نهایت جلسه بعد سوالم دیگه تا قطره اخر تموم میشه😆

فقط میمونه سوالای جنسی که اصلا من درست نمیبینم من بپرسم و کار مشاوره

و سوالای مالی که چیزایی که هدف خوپم پرسیدم مثل جنم کاری و اینا و بقیه سوالای مالی رو به عهده خانواده میدونم.

ولی خودش میگه یه چند هفته دیگه هفته ای سه چهار جلسه صحبت داشته باشیم بعد بریم مشاور:/

من نمیدونم دیگه جلسه های بعدو چیکار کنممممممممم 🤕😂

همینطوری بشینم اون سوال بپرسه جوابمو که دادم بگم شما چی؟🫠

ما درد خویش را به خدا هم نگفته ایم                          تا نشکنیم پیش کسی حرمت شما...🦋

بسه دیگه چقدر حرف میزنید 😂 الان باید برید مشاوره

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بسه دیگه چقدر حرف میزنید 😂 الان باید برید مشاوره

این خیلی عمیقه بابا😂😂😂😂

در مورد همه چی مطالعه داره

دیوونه شدم 😆

ما درد خویش را به خدا هم نگفته ایم                          تا نشکنیم پیش کسی حرمت شما...🦋

سوال که کافی نیست

ببین تو موقعیت ها چکار میکنه

تو رستوران با خدمه چطور رفتار میکنه ،خساست به خرج میده یا نه ،چطور غذا میخوره

تو رانندگی عصبانی میشه یا نه ،فحش میده یا نه

فرزند ایران و جان فدای میهن❤️

ببینید با هم سازگار هستید یا نه

جلسه بعد صرفا صحبت کنید ببینید اذیت میشید یا لذت میبرید

قراره یه عمر زندگی کنید اگر نتونید دو کلوم با هم صحبت کنید اون همه سوالی هم که از هم پرسیدید پوچ میشه

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
سوال که کافی نیست ببین تو موقعیت ها چکار میکنهتو رستوران با خدمه چطور رفتار میکنه ،خساست به خرج میده ...

تو رانندگی مگه میشه عصبی نشد😂🤣طرف یهو عین گاو میپیچه جلو ادم نمیشه گفت که عزیز دلم مرا ببخش که هنگام پیچیدن و نبود حواس شما سر راهتان بودم

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان

بنظر من اینطوری اشتباهه

مث ربات هی سوال بپرسی و طرف روش فکر میکنه و جواب هایی باب طبع میده و تظاهر میکنه ک ادم کاملی هست.

بجاش همین مدت ی جورایی توی رابطه میرفتین بهتر شناخت پیدا میکردین.

تماس تلفنی، هفته ای 2،3 بار بیرون رفتن (پارک، سینما، رستوران و....) رفتار هر فرد رو بهتر نشون میدن

کاربر جدید نیستم😁 

تو رانندگی مگه میشه عصبی نشد😂🤣طرف یهو عین گاو میپیچه جلو ادم نمیشه گفت که عزیز دلم مرا ببخش که هنگ ...

عصبی شدن با فحش و فحش کاری و دعوا فرق داره.

فرزند ایران و جان فدای میهن❤️

سوال که کافی نیست ببین تو موقعیت ها چکار میکنهتو رستوران با خدمه چطور رفتار میکنه ،خساست به خرج میده ...

رفتیم

جلسه بعدیم تو کافست

پارکم رفتیم

اصلا من تا حالا ندیدم اخم کنه حتی

در مورد خساست هم چ

چند جلسه پیش فکر میکردم ممکنه باشه ولی بعدش جلسه های بعدش اوکی شد

مگر که تو جلسه کافه بعدی یه گندی بزنه😂

بعدش لابد خرید پوشک بچه😁😁الله واکبر از دست شماااااااهااااااا

خب مردا چه رفتاری میخوان متوجه شن؟

ایشون این همه جلسه میخواد برای چیییی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز