2777
2789
عنوان

چطوری شوهرم را قانع کنم

381 بازدید | 16 پست

سلام 

دو سه روزی میشه ازدواج کردم ینی رفتیم ماه عسل

الان واسه دخترعمش خاستگاراومده شوهرمم واسطه این امر خیرشده 

مشکلم اینک اونا هنوز پاگشامون نکردن اما شوهرم میخواد بره خونشون واسه بله برون تازه میگه چ اشکالی داره اونجا شامم میخورم.

اخه چرا همچین میکنه 

تازه ب عمشم میگف بزار۵۰۰تا بزنن مهریش اما واسه من ۱۴تا زد😐

حق دارم ناراحت باشم یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه مهریه حق داری ناراحت شی😑

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!

بگو شاید آقایون این مسائل براشون اهمیتی نداشته باشه ولی من یه خانمم و روی این مسائل حساسم و دوست ندارم قبل از اینکه پاگشا بشم برم خونشون .. بذار پاگشامون کنن بعد با قدر و عزت بریم بهتره .

البته الانم بری مشکلی نیس و زیاد شخت نگیر ولی اگه حساسی بگو بهش

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷