2777
2789
عنوان

مترجمی زبان 🙏

104 بازدید | 10 پست

کسی مترجمی زبان خونده ؟ کاردانی به کارشناسی این رشته سخته ؟

کسی اطلاعاتی داره ازین رشته ؟

بعضیاتون برای زندگی تو این تاریخ خیلی مهربون و ساده و با احساس و محترمین این بازه زمانی ادمای پوست کلفت و کله خر میخواد تا دووم بیارن

هدر دادن وقتههه،اصلااا نریااا نمی ارزه و بازار کار هم نداره،گرایش های دیگه زبان رو برو مثل ادبیات زبان انگلیسی یا آموزش زبان انگلیسی

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هدر دادن وقتههه،اصلااا نریااا نمی ارزه و بازار کار هم نداره،گرایش های دیگه زبان رو برو مثل ادبیات زب ...

من آموزش خوندم اما اصلا خوب نیست بازار کار نداره هیچ ارگانی رشته آموزش استخدام ندارن مگر دبیری ک تا ارشد بخونی و پارتی داشته باشی برگردم عقب میرم حسابداری قبلشم باید زبان انگلیسیت خوب باشه بعد بری دانشگاه بدون پیش زمینه نباید رفت

هدر دادن وقتههه،اصلااا نریااا نمی ارزه و بازار کار هم نداره،گرایش های دیگه زبان رو برو مثل ادبیات زب ...

ممنووونم . گرایش های دیگه رو نداشت اصلا ..

بعضیاتون برای زندگی تو این تاریخ خیلی مهربون و ساده و با احساس و محترمین این بازه زمانی ادمای پوست کلفت و کله خر میخواد تا دووم بیارن

سخت نیست. اگه میخوای زبان بخونی ادبیات بخون رشته قشنگتریه ولی سخت تره.

مترجمی داشت فقط چون غیرحضوری بود و آنلاین برام راحتتر بود همینطوری دو دل موندم

من آموزش خوندم اما اصلا خوب نیست بازار کار نداره هیچ ارگانی رشته آموزش استخدام ندارن مگر دبیری ک تا ...

همین رشته مترجمی رو میگید بدون پیش زمینه نباید رفت ؟ پیش زمینه در چه حد اوکی هست ؟

مترجمی داشت فقط چون غیرحضوری بود و آنلاین برام راحتتر بود همینطوری دو دل موندم

از درس نخوندن بهتره، اگه میخوای رشتت برات جذاب باشه و تو ارتقای شخصیتت کمک کنه همزمان با بهتر شدن زبانت شروع کن منابع ادبیات زبانی ها رو بخون حد اقل ۳۰ تا رمان برتر ادبیات انگلیسی رو درمی ازشون پیدا کن. بازار کار همه ی رشته های زبان مثل همه هیچ فرقی ندارن باید زرنگ باشی تدریسو شروع کنی و به مرور شاگرد خصوصی بگیری تا بتونی خوب درامد داشته باشی.

مگذار دیگران نام تو را بدانند همین زلال بی کران چشمانت برای پچ پچ هزارساله انان کافیست!

[QUOTE=] همین رشته مترجمی رو میگید بدون پیش زمینه نباید رفت ؟ پیش زمینه در چه حد اوکی هست ؟ [/QUOTE]

کلا رشته های زبان چه آموزش چه مترجمی و ادبیات باید کاملا متوجه بشید اگر نتونید حرفه ای صحبت کنید اشکال نداره ولی بازم باید انگلیسی صحبت کنیدچون استادامیخوان اکثر کلاس ها استادابه انگلیسی مطالب تدریس میکنن این نیست که به شما اونجا انگلیسی تدریس بشه به شما چجوری مترجم شدن تدریس میشه و اینک اکثرا از قبل کلاس های بیرون رفتن تافل یا آیلتس داشتن و اگر پیش زمینه ندارین وارد نشین چون اذیت میشین

از درس نخوندن بهتره، اگه میخوای رشتت برات جذاب باشه و تو ارتقای شخصیتت کمک کنه همزمان با بهتر شدن زب ...

خیلی خیلی متشکرم وقت گذاشتید

[QUOTE=] همین رشته مترجمی رو میگید بدون پیش زمینه نباید رفت ؟ پیش زمینه در چه حد اوکی هست ؟ [/QUOTE] ...

ممنونم عزیزم . خیلی محبت کردی