2777
2789

سلام دوستای خوب، من 19 روزه سزارین شدم حالمم تا دیروز خیلی خوب بود خونریزی هم اوایل زیاد بود ولی یک هفته ای میشد که خیلی کم شده بود تا اینکه دیروز واسه خرید بیرون رفتم حدود یکساعتی راه رفتم از دیشب کمرم و یه خورده دلم درد میکنه و صبحم بصورت یکدفعه ای خونریزی به نسبت زیادی داشتم الانم خیلی کم شده ولی خیلی نگرانم شما خونریزیتون در چه حد بود تحربه ای اینجور خونریزی رو داشتین؟

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.

منم وقتي فعاليتم زياد مي شد خونريزيم زياد مي شد

استراحت مي كردن بهتر مي شدم

كاچي بخور

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم وقتي فعاليتم زياد مي شد خونريزيم زياد مي شد استراحت مي كردن بهتر مي شدم كاچي بخور

واقعا کاچی تاثیر داره؟ مامانم طفلی دریت کرد نخوردم گفتم چه ربطی داره اصن

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
منم وقتي فعاليتم زياد مي شد خونريزيم زياد مي شد استراحت مي كردن بهتر مي شدم كاچي بخور

ممنون تینا جان حتما اینکار رو میکنم

من شنبه سزارین شدم یکم خونریزی دارم. تا چند روز طول میکشه؟

بستگی داره من یه روز بیشتر نداشتم ولی خواهر شوهرم تا یک ماه خونریزی داشت زیاااد

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓

اره عزیزم خیلی خوبه

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
بله منم داشتم بعداز زایمانم اصلااا خونریزی نداشتم ولی بعداز ۲۰روز خونریزی زیادی داشتم که دکترگفت ایر ...

ممنون عزیزم دکتر خودمم واسه کشیدن بخیه رفتم گفت اگر خیلی شدید نباشه طبیعیه ولی از پیاده روی که کرده بودم ترسیدم

چون توش گرميجات و مغز آجيل هست هم شيرتو زياد مي كنه هم كمرتو محكم مي كنه

مقويه زود سرپات مي كنه

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
عزیزم منکه تا چن ماه اینجوری بودم دکترم میگفت خیلیا بعدازسزارین اینجوری میشن حالا بازم شما یه چکاپ ب ...

ممنون از لطفت