2777
2789
عنوان

شوهر پرتوقع خودخواه

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 30 پست

به نظرمن بگید ک دوس دارید زندگیتونو خودتون بسازید و نیازی هم نیست بقیه کمک کنند نه خانواده ششما نه خانواده همسرتون بگید از هیشکی توقع ندارید ب خصوص تو این اوضاع اقتصادی جامعه ک همه خانواده ها خودشون مشکلات مالی دارن.بگید برای رسیدن ب خواسته هاتون مث خرید خونه حاضرید بیشتر صبوری کنید ولی دوس دارید روی پای خودتون باشید.بلاخره پدر ومادر هم گناه نکردن ک تا کی باید بچه هاشون رو ساپورت کنند 

من نمی دونم چرا به جای این که به هسراتون بفهمونید خانواده هاتون دینی نسبت به شما ندارند و وظیفه ای ندارند که پول خونه و ...برای شما بدن و حتی جهیزیه هم یه لطف و هدیه از طرف خانواده اس نه وظیفه بدتر می رید خانوادتون را تحت فشار می ذارید

شماها عقل دارید اصلا؟

فکر می کنید خدای نکرده؟

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا درکتون نمی کنم مردی با این طرز فکر را هرگز نمی تونم اسم همسر روش بذارم و واقعا از چشمم میفته

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
میگم شاید دیگه دست از سرم برداره ،اخه خیلی اعصابم خورد میکنه

اینکارو نکنیاا

بگو اگه مردی خودت زندگیتو بساز و جمع کن..مگه بابای من قسم خورده کمکت کنه؟؟اگرم بکنه باید تا عمر داری ممنون دار باشی نه اینکه توقعت بره بالا و وظیفش بدونی...

اینجور مردا اگه به خواستشون بها بدی روز به روز بدتر میشن..دیدم تو اطرافیان..نمیدونم غرورشون کجا رفته واقعااااا

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
من نمی دونم چرا به جای این که به هسراتون بفهمونید خانواده هاتون دینی نسبت به شما ندارند و وظیفه ای ن ...

چجوری بهش بفهمونم وقتی کلا بی منطق میشه ،این همه همیشه برای من شیره برای دیگرون موش میشه و مهربون و دلسوز و منطقی

میگم شاید دیگه دست از سرم برداره ،اخه خیلی اعصابم خورد میکنه

اشتباه. محضه 

طبق دین وعرف وقانون خانوادت هیییچ وظیفه ای ندارن اینطوری بدتر میشه 

بنظرم اصلا جوابشو نده خونسردباش انگار نمیشنوی خودش کم کم خسته میشه از حرفاش

واااااایییی نکنیا اینکارو!!!!

آخه این چه کاریه عزیز من٬ به جای اینکه شوهرتو متوجه اشتباهش کنی خودتم داری بدتر رفتار میکنی!

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
چجوری بهش بفهمونم وقتی کلا بی منطق میشه ،این همه همیشه برای من شیره برای دیگرون موش میشه و مهربون و ...

واقعا نمی دونم هیچ تجربه ای ندارم چون مجرد هستم و رابطه ام یه رابطه رسمی نیست ولی واقعا نمی تونم مردی که شخصیتش به دلم نمیشینه را تحمل کنم واقعا نمی دونم فکر می کنم در این شرایط بودم فقط بهش می گفتم بره دکتر خودش را مداوا کنه

ببخشید این را میگم ولی این جور توقعات یه جور گداییه هیچ اسم دیگه ای نمی تونم روش بذارم

به هیییییچ وجه 

وقتی میگه چرا پول ندادن بگو چون وظیفه ندارن  

یه لحظه به این فکر کن که چطور اون به خودش جرات میده همچین حرفی بزنه و در جواب حرف منطقیت بگه تو حسودی اما  تو نباید حرفی بزنی؟ 

این به خاطر اینه که  از اول شمرده و منطقی جوابشو ندادی تا حدشو بدونه حرص خوردی داد زدی قهر کردی هر کار کردی و اخرش کوتاه امدی 

بعضی وقتا سکوت برای جلو گیری از تنش طرف رو دچار اشتباه مفهومی میکنه

بیشتر از همهذاز اونجایی ناراحت میشم که وقتی یکی از خانوادش حتی حالشو میپرسن هی مدام سرکوفت میزنه که خانواده من اینجورین و خانواده تو با اینکه تونستن کمکی نکردن این در حالیکه که اونا مشکلات خودشونو دارن، جالبه که شوهرم بیرون اینقدر برای غریبه ها و اطرفیان خوب و دلسوزه که همه حسرت زندگی منو میخورن 

اصلا این کار و نکن وظیفه ی خانواده ی دختر نیست کمک کنه خانواده ی دختر با ظلم و زور جهاز و سیسمونی به گردنشون انداخته شده دیگه لطفا شما پروترشون نکنید در ضمن شوهر شما ثابت کرده جنبه نداره اگه بهش کمک بشه پروتر میشه

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍