2777
2789
عنوان

خانما خط قهوه ای شکم بعد زایمان کی لز بین میره😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 11265 بازدید | 24 پست
سلاممم مانترا جاانم. گل پسرت خوبه؟ الان چند سالشه؟ خودت خوبی؟ 

سلام عزیزم از لیمو شما کوچیکتره😆۷.۵ ماهه هست. 

خداروشکر خوبم . میبینم که دوباره بارداری. دخترکوچولوت خوبه؟ 💖

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق اون خط بودم😄

ترک نخوردم تغییری تو شکمم ایجاد نشده ولی مثل سابق سفت و عضله ای نیست. البته داره کم کم خوب میشه و سفت تر میشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
سلام عزیزم از لیمو شما کوچیکتره😆۷.۵ ماهه هست.  خداروشکر خوبم . میبینم که دوباره بارداری. دختر ...

عزیزم آره راست میگی! قاطی کردم همه چی رو تاریخا و اینا رو، ببخشید.❤️

بلی لیمو خوبه❤️

آرره، نمیدونم واقعا میخوام چیکارشون کنم، با یک سال و نیم اختلاف سنی🤦🏾‍♀️

آرام آرام پیش برو...این سوی سن و سال خبری نیست جانِ مادر.
عزیزم آره راست میگی! قاطی کردم همه چی رو تاریخا و اینا رو، ببخشید.❤️ بلی لیمو خوبه❤️ آرره، نمیدونم ...

عالیه عزیزم.‌من هم تو فکرشم. ولی یکم دیرتر

عالیه عزیزم.‌من هم تو فکرشم. ولی یکم دیرتر

اممم آره مثلا اِما یه سال و نیمش میشد بعد اقدام میکردیم خیلی خوب میشد، الان یه شال و نیمش بشه دیگه فندق دوم بدنیا میاااد!

آرام آرام پیش برو...این سوی سن و سال خبری نیست جانِ مادر.

من ۲۶ روزه زایمان کردم هنوزم همه اینا که گفتی منم دارم 😐  ولی اون خطو دقت نکردم

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍