2777
2789
عنوان

شما وقتی پری میشین شوهرتون از نظر روحی حمایتتون میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 117 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جان

میگم من اکثرا ناراحتی یا اذیت  داشته باشم گریه ام میگیره بعد همسرم بهم میگه مکر داری یا میگه گریه هات باور نمیکنم این حرفا و ..

چیکار کنم باورم داشته باشه😔😔 بحث پریود شد یادم اومد وقت پریود شدنم بود و من از درد میمیردم گریه میکردم اون راحت و ریلکس بود حتی سرمم داد زد جمع کن ادا اطوار هاتو آخه من چ گناهی کردم مگه تقصیر منه درد هام همش میگه مریضی کی سالم بودی😢😢😢😢

همسرم فرشادم 👨‍ دخترکم سلینم 👸 عاشق دوتاتونم 👈👨👸‌👉 دوست دارم سه تامون رو👈👨‍👩‍👧👉
میگم من اکثرا ناراحتی یا اذیت  داشته باشم گریه ام میگیره بعد همسرم بهم میگه مکر داری یا میگه گر ...

ی بار تمام حرفای دلت ودلخوری هات ازش وخوبی ها وبدی های خودش براش بنویس

خدایا به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق دخترم کردی  
میگم من اکثرا ناراحتی یا اذیت  داشته باشم گریه ام میگیره بعد همسرم بهم میگه مکر داری یا میگه گر ...

سعی کن جلو اون گریه نکنی ی مدت

خدایا به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق دخترم کردی  
سعی کن جلو اون گریه نکنی ی مدت

اره تصمیم خودمم همینه بمیرمم اخ ام درنیاد

همسرم فرشادم 👨‍ دخترکم سلینم 👸 عاشق دوتاتونم 👈👨👸‌👉 دوست دارم سه تامون رو👈👨‍👩‍👧👉

عزیزم میگم اخلاق آقایون متفاوته ولی بعضیاشون خیلی زیاد از گریه بدشون میاد واین رفتار شما قابل درک نیست واسش 

ای کاش ما تغییر از خودمون شروع کنیم تا زندگیمون بهتر بشه 

یه زمانی من خیلی دوست داشتم صحبت کنم واسه همین ظهر که آقا میومد شروع میکردم به صحبت کردن ولی اصلن یه کلمه شو گوش نمیکرد و این منو ناراحت میکرد و به قول شما زده میشدن ولی با اصلاح رفتارم الان خیلی بهترم 

تفاوت زن و مرد بخونیم سخنرانی آقای دهنوی پناهیان و کانال قرار عاشقی.  و مهمتر از همه انتظار نداشته باشیم که بتونیم آقایون عوض کنیم 

ما خودمون تغییر بدیم اونا هم کم کم درست میشن 

بنماے رخ که باغ و گلستانم آرزوست ...

عزيزم شايد قبلا تو خانواده همچين كسي رو داشته تصور بدي پيدا كرده

باهاش حرف بزن

و در مورد اخر هم زياد مريضي رو بهش نگو تحمل كن ماهي ٢-٣بار بيشتر شه اكثرا اين حرفو ميزنن

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜
خوبی مرضی جون شاید خواهر یا برادری واسه آیه تو راه😁

فدات😍

خاک بر سرم نفرین نکن😠😠😠😠😠😠

نه بابا هر روز بیبی چک میزنم😁

چند بارم آزمایش وسونوگرافی دادم😞

بخاطر شیردهیه که پریود نمیشم😭

.Pain🔥you made me a believer