2777
2789
عنوان

شما وقتی پری میشین شوهرتون از نظر روحی حمایتتون میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 117 پست
ربطی به تحصیلات نداره،به تربیت خانوادگیه،اکثرا همینطورن،درک نمیکنن

آخه ی تحصیل کرده این رو حتما خونده شوهر من که خونده ومتوجه فقط همیشه میگه بخاطر پری دعواگر شدی

خدایا به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق دخترم کردی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من دو روز اول که درد دارم خوبه بعدش عادی میشه 

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

منم خیلی بی اعصاب میشم شوهرم تنها حمایتش اینه که وقتی دعوا میکنم یا بهش گیر میدم یا غر میزنم هیچی نمیگه 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

نه والا اصلا درک نمیکنه

دو بارم حامله شدم زایمان کردم باز ازم انتظار داشت سوپر وومن باشم. شایدم تقصیر خودمه که قوی به نظر میام

فقط خودم دو سه روز قبل پریود بهش میگم حواست باشه ها، اوضاع خطریه، اعصابم ضعیفه 

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
اولا آره بعد که فهمید چجوریه داستان بهم میگه هاپو میخنده میره 😐

یعنی چی؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

مثلا چیکار کنن؟؟ خب ببین ربطی به شعور هم نداره براشون بعد یه مدت خیلی عادی میشه .ولی خب چه خوبه که توجه و ناز و نوازش باشه.بعید میدونم مردی تا این حد حوصله داشته باشه.من خودم شوهرم اگه پریود میشد هر ماه فکر نمیکنم حال داشتم توجه ویژه نشون بدم حتی به عنوان یه زن

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

خداروشکر واسه من خیلی درک میکنه انقد میره اب میوه البالو انار پسته می گیره میگ بخور بخور خون زیاد ازت میره ....

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤