2777
2789
عنوان

بی فکری شوهر

1073 بازدید | 41 پست

شوهرم بیکار که بود هیچ کمکی از خانوادش نشد حالا که کار داره خانوادش باهاش خوب شدن ...حتی پا وایسادن هر چی داشت ازش گرفتن ...الان هر چی به دست میاره خانوادشم سهیم میکنه من که اعتراض میکنم دعوا میشه ...نمیدونم چیکار کنم از دستش ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر منم همینطوریه. تازه اعتراضم بکنم میگه چیزی که ریخته زنه. پدر و مادرن که یکین

واقعا همچين حرفى بهت ميزنه؟؟؟؟؟؟

تو چى جوابشو ميدى؟

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...

اصلا سعی نکند یه روی خکدتون بیارید که حساسید. اونموقع بدتر میشه. سعی کنید نامحسوس توو قرض بندازینش تا قسط یپردازه. مثلا ماشین بخریدد تونه بخزید یا وسایل خونه بخرید. پولش نمیمونه ک بده ی اونا

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

هی میگن اینا بخر اونا بخر بعدم پولشا نمیدن ...توت اورده بهش گفتم پارسال واسه خانوادت بردی امسال بده به من بدم به اطرافیانم گفت نه وهمشا برد داد بهشون ...پارسال که توت اورده بود همه را خانوادش تقسیم کردن تهش که گندیده بودرادادن به من ویه تشکرم نکردن ...یعنی ربطی به تو نداره واسه تو نیست

واقعا همچين حرفى بهت ميزنه؟؟؟؟؟؟ تو چى جوابشو ميدى؟

دیشب اینطوری گفت. منم قهر کردم جدا خوابیدم. هرچی گفت جدا نخواب گوش بهش ندادم.‌الانم میخام برم خونه مادربزرگم. دعوتیم همه. میگه باهات نمیام. گفتم نیا خودم میرم

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄
دیشب اینطوری گفت. منم قهر کردم جدا خوابیدم. هرچی گفت جدا نخواب گوش بهش ندادم.‌الانم میخام برم خونه م ...

حتما برو همسره من هیچ جا دنبالم نمیاد ...نه گریه کن نه اصرار شیک کن برو به مهمونیت برس..من تجربه کردم نزار همسرت خوشیتا بگیره

من انقدرادم ولخرجی ام که نگو😕انقدربراش خرج میتراشم که چیزی واسه خودش نمیمونه چه برسه خانواداش البته خودشم از خانوادش خوشش نمیاد فقط مامانشو دوست داره 

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍
حتما برو همسره من هیچ جا دنبالم نمیاد ...نه گریه کن نه اصرار شیک کن برو به مهمونیت برس..من تجربه کرد ...

دعوا میشه همش خب ک🙄شوهر من اگ خودش از جای خوشش نیاد و نره نمیزاره منم برم🤕

اصلا نمیتونی مانع محبت های شوهر ب خانوادش بشی چ مالی چ معنوی

این دیگه محبت نیست اول که محبت باید دوطرفه باشه این سواستفاده از زندگی پسرشون هست شاید اگاهانه نیست و واقعا نمیدونن که دارن زندگی اینا رو خراب میکنن

اصلا نمیتونی مانع محبت های شوهر ب خانوادش بشی چ مالی چ معنوی

کی همچین حرفی روزده ادم با منطق درست از پس همه چی برمیاد

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍

همسرم چند سال پیش بیکار شدازشون پول قرض گرفت اینقدر فشار بهش آوردن که رفت ماشین را یواشکی من فروخت ...نه تنها رابطشا کم نکرد بیشتر هم کرد ...چند روزه دارمبه جدایی فکر میکنم