2777
2789
عنوان

عکس رنگی

48 بازدید | 4 پست

بچه ها ای هفته میرم عکس رنگی خیلی میترسم توروخدا بگین چطوریه؟

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪

من رفتم اصلا خیلی درد نداره

ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم ...‌‌‌‌....‌بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت
من رفتم اصلا خیلی درد نداره

من یه هفته س دارم داکسی و مترونیدازول میخورم عفونت دارم بنظرت مشکلی پیش نمیاد؟

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین باید حموم بری تمیز باشی بعد میری یه اتاق لباسته عوض میکنی میخوابی رو تخت یه شیشس که توش یه ماده ای هست شبیه آب میریزن داخل واژنت مدت زمانی که اون خارج شد رو  چک میکنن بعد وقتی اون ماده تو بدنته ازت عکس میندازن یا دستگاه بزرگی میاد رو شکمت همین بعد عکس رو چک میکنن ببین نقص مادر زادی نداری لوله هات بازن رحمت مشکلی نداره خیلی خوبه من انجام دادم شد ۲۵۰ تومندوسال پیش

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁
ببین باید حموم بری تمیز باشی بعد میری یه اتاق لباسته عوض میکنی میخوابی رو تخت یه شیشس که توش یه ماده ...

مرسی عزیزدلم،خدا کنه راحت تموم بشه ،من اصفهانم گفتن تقریبا 200 تومن میشه