minousa مدیر استارتر عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 112 عنوان خانوما یه لحظه بیایین 192 بازدید | 15 پست اگه کسی هنوز نتونسته بره tel و باقی شبکهها، درخواست بده بتونم کمکش کنم. خانومای خوشگل هیچوقت با من پرابلم نداشتن💅🏻🩷 1404/10/27 | 10:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92544 وی توری نداریم ما کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
littleblue عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 2104 مگه وصل شددد؟ و نحن اقرب الیه من حبل الورید و ما از رگ گردن به شما نزدیک تریم
hania_moon عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 3114 منی که کلا تلمو پاک کردم 𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨
minousa مدیر استارتر عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 112 از من وصل بود ولی دیگه قطع شد خصوصی بدین کمک میکنم وصل شین، من الان دو سه ساعته اوکیم وصلم خانومای خوشگل هیچوقت با من پرابلم نداشتن💅🏻🩷
normalgirl عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 2793 خصوصی بدین کمک میکنم وصل شین، من الان دو سه ساعته اوکیم وصلم خب من دادم فرد مخبری و گزارش زنی ک وقتی پیام هات و جواب دادم بهت فشار وارد شد و گزارش زدی خدا از تو و امثال تو نگذره ! ب امید نابودی مخبرین سایت
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92544 پیام دادم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
nazroham عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 33 خانما گوگل رو میاره؟من شماره تلفن یه دکترو میخوام برام نمیاره
minousa مدیر استارتر عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 112 مگه وصل شددد؟ آره خانومای خوشگل هیچوقت با من پرابلم نداشتن💅🏻🩷
minousa مدیر استارتر عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 112 وی توری نداریم ما پیام بدین لینک دانلود دارم خانومای خوشگل هیچوقت با من پرابلم نداشتن💅🏻🩷
littleblue عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 2104 آره مث اینکه باز قطع شد ولی همین نشونه خوبیه که تا چند روز آینده وصل میشه... و نحن اقرب الیه من حبل الورید و ما از رگ گردن به شما نزدیک تریم
74asemanam عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 38 خصوصی بدین کمک میکنم وصل شین، من الان دو سه ساعته اوکیم وصلم من درخواست دادم عزیزم