2777
2789
عنوان

خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 85 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم همش سفر خارجه باکو ارمنستان عراق و... بهش میگم مشروب بخور من راضیم ولی تاحالا نخورده فق ...

هست عزیزم.شوهرخالم رفته  ارمنستان وتایلند...همش فیلم میفرستاد.یه بار خالم پیشم بود اشتباهی فیلم  یه زنه که اورده بودن خونه رو فرستاد😂😂😂😂😂😂خالم دهنشو اسفالت کرد😂😂😂😂😂

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
شما از واقعیت پس بی خبری عشقم😁

اره واقعیت این پسرای تازه به دوران رسیده هستن که تا میرسن از خود بیخود میشن 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
والا همینی که هست کار خوبی میکنی😂

😋🤣🤣🤣

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

كلا مردا بى عقلن

پسر عمه شوهرم ميخواسه نميدونم ١٠ -١٥ تومن شايدم بيشتر برداره بره جام جهانى

ديشب ميگفت زنم نذاشت برم زنشم هموز موقع برگشت گفت خودمون صدتا زخم تو زندگيمون داريم ميخواى انقد پول تنهايى برى اونجا جام جهانى؟؟؟

نزديك بود دعواشون بشه

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
میزاشتم ولی مشروب نخوره

من حاظرم بغلم بشینه مشروب بخوره.ولی  نره.😆

بالاخره هرکی یه نظری داره.

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
چقدر راحت در مورد این مسائل صحبت میکنید وقتی به شما قول میده که نمیکنم یعنی اولا اعتماد بینتون اونق ...

ببخشید چجوری باید صحبت کنم

وقتی فقط دیسکوکلوپ داره ارزونم هس

اعتمادندارم بهش هیچی 

چون یکی دوبارازش چیزی دیدم دلم ازش چرکین

میدونم اهل طبیعت نیس پس واسع چی میره 

وا مشکلت با مشروب چیه؟ اگه فک میکنی به خاطر مشروب خوردن رابطه برقرار میکنه که خیالت راحت باشه چون برای مست و پاتیل شدن باید خیلی بخوره.اگر تا حالا مشروب نزده پس مطمئن باش نمیتونه زیاد بخوره.اگرم زیاد بخوره حالش بد میشه می ره میخواهی.

اتفاقا اگه سرش با مشروب گرم نشه بیشتر امکانش هست بره سمت زنا

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
هست عزیزم.شوهرخالم رفته  ارمنستان وتایلند...همش فیلم میفرستاد.یه بار خالم پیشم بود اشتباهی فیلم ...

خب کسی که خودش مورد داره میره سراغ همچین چیزایی

وگرنه مث ایران نیس همه چی درهمه و چادری کناره زن خراب راه میره که

اونا خونه های مخصوص دارن و همه به این کاره بودن میشناسنشون

به شوهرم گفتم برو دیسکو

گفت فکر کردی الان اندی میارن بخونه؟؟؟

گفت دوستم رفته گفته یه زن چرک گنده اوردن میرقصیده و میخونده

میخوام چیکار

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بخاطر صداقتی ک داره بذابره بگو اینم جایزه‌ت الآنم دگ ازاین مردا کم پیدامیشه

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.

بله واقعیت خارج از کشور اونی نیست که ما فکر میکنیم 

ولی این درمورد مردهای ایرانی صدق نمیکنه

ما پوکت رفته بودیم همه مثل ادمیزاد اومده بودند خیلی ها مجردی خیلی ها متاهلی

مردهای ایرانی اونجا هم دنبال چشم چرونی بودند 

ما فقط فرار میکردیم ایرانی به پستمون نخوره

مالزی رفته بودیم ایرانی تو هتلمون بود میرفتیم استخر هتل عین ابله ها وایمستادن مارو تماشا میکردند

گرجستان یه مهمونی ایرانی رفتیم انقدر جو گیر بازی این اقایون ایرانی دراودند که محاله دیگه پارتی ایرانی ها برم خارج از کشور

آنتالیا و ترکیه هم که ایرانی ها افتضاحن 

افتضاح

خوشحال و شاد و خندانم .................... قدر دنیا رو میدانمممممم :)))))))))))))))))))