2777
2789
عنوان

سونو ان تی

158 بازدید | 10 پست

سلام

من فردا میخام برم ان تی ۱۱ هفته و ۵ رورزم میشه

لازمه مثانه پر باشه؟

بعدم خیلی میترسم چون علائمم نسبت به هفته های پیش خیلی کمتر شده فقط کمی دل درد گاهی میگیرم و یکم حالت تهوع. چون علائمم کم شده چیزیش نشده باشه

شکم از چند ماهگی معلوم میشه من هنوز هیچی مشخص نیست فکنم زوده درسته ؟

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تم ۱۱ هفته رفتم. آن تی

حتی. جنسیت رو برام. احتمال داد ک درست درومد

راجب کمرنگ شدن. علائم طبیعیه

دیگر به راستی می‌دانم که درد یعنی چه درد به معنای کتک خوردن تا حد بیهوش شدن نبود. بریدن پا بر اثر یک تکه شیشه و بخیه زدن در داروخانه نبود. درد یعنی چیزی که دلِ آدم را در هم می‌شکند و انسان ناگزیر است با آن بمیرد بدون آنکه بتواند رازش را با کسی در میان بگذارد، دردی که انسان را بدون نیروی دست و پاها و سر باقی می‌گذارد و انسان حتی قدرت آن را ندارد که سرش را روی بالش حرکت دهد

مثانه رو خودشون بهت میگن پر باشه یا خالی اصولا میگن نیمه پر باید باشه ک سرویکست رو اندازه بگیرن . چون اگر پر باشه زیادی بلند نشون میده و اگر خالی باشه درست نمیتونن اندازه بگیرن

درمورد علائم هم تو بارداری علائم میان و میرن دائمی نیستن یه روز هست یه روز نیست

در مورد شکم هم اگر بارداری اولته و لاغری از هفته ۲۰ به بعد ی کوچولو میاد بیرون

ولی هفته ۳۰ ب بعد دیگ کامل مشخصه

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
بله

نگران نباش اصلاشاید بچه تو پهلو باشه و اصلا شکم بیرون نزنه. قبل سونو رفتن هم چیزای شیرین و تند بخور و راه برو تا بچه نخابه و زود سونو شی. من تو هشت ماه هستم ولی چون بچه تو پهلومه ی کم شکمم اومده جلو

من شکمم تا اخر شیش ماه اصلا بالا نیومد

بله باید پر باشه

نه خوب طبعا ربطی به علائم بارداری نداره اونا تا یه جایی همراهتن بعضا دیدم تا اخر بارداری علائم داشتن حالا من خودم اصلا هیچ علائمی از بارداری نداشتم جز پریود نشدن

مثانه رو خودشون بهت میگن پر باشه یا خالی اصولا میگن نیمه پر باید باشه ک سرویکست رو اندازه بگیرن . چو ...

ممنونم ♥️

انشالله سالم باشه خیلی میترسم

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم ♥️انشالله سالم باشه خیلی میترسم

انشاالله که سالمه عزیزم نگران نباش این استرسا طبیعیه فقط سعی کن کنترلش کنی و به چیزای خوب فکر کنی مثلا به جنسیتی ک دوست داری به زمانی ک الان میخوای بری ببینیش و ببینی چقدر بزرگ شده ...

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...