2821
2789
عنوان

عدم دخول

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 47 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یعنی بره طلاقم بده ولی اخه اون برا وقتیه که باکره باشم من پردم از بین رفته دوروزم خونریزی داشتم سر ...

چه قدر پررو هست شوهرت چه جوری روش شد بگه ،خب میری دکتر درمان میشی بلاخره یه راهی داره مطمعن باش

واقعا میتونه فسخ نکاح کنه به نظرتون؟

نه.... شما باید بری پزشک قانونی ... تازه شما که نمیدونستی همچنین مشکلی داری که اعفال در ازدواج باشه

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
نه.... شما باید بری پزشک قانونی ... تازه شما که نمیدونستی همچنین مشکلی داری که اعفال در ازدواج باشه

این استخونه واقعا دلیل میشه؟ اخه دکتر بهم نگفت مانعست بعد اگه مانع بود که بکارتم اسیب نمیدید

نمیدونم چیکار کنم واقعا

دکتر گفته هربار اینجوری میشه؟ اگر نه به بار داروی ارامبخش بخورکاملا انجام بده دیگه بعدش نمیترسی

نه نگفت هربار

ارامش بخش چی بخورم؟ عضلاتم یهو موقع دخول سفت نیشه

ببخشید ببخشید با انگشت که وارد میشه اوکیم میتونم تحمل کنم البته اوایل اینم نمیتونستم

این استخونه واقعا دلیل میشه؟ اخه دکتر بهم نگفت مانعست بعد اگه مانع بود که بکارتم اسیب نمیدید نمیدونم ...

برو پیش پزشک فوق تخصص.... احتمالا با جراحی میشه بردارن برات

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
نه نگفت هربار ارامش بخش چی بخورم؟ عضلاتم یهو موقع دخول سفت نیشه ببخشید ببخشید با انگشت که وارد میشه ...

یه ارامبخش از داروخانه بگیر

اره شل میشه

میتونی

و ترستم میریزه

از ترس سفت میشه

دکتر چرت و پرت میگه