2777
2789
دقيقا شوهرم داره نابود ميشه مادرشم ١٤ سال پيش فوت كرده هنوز غصشو ميخوره 😔 انشاالله پدر شما هم سالم ...

عزیزم دقیقا این اتفاق برای پدر من افتاد. دوهفته پیش دیگه دکترها جواب کرده بودن تو کما بود وضعیت خیلی خیلی بد. ما بهترین دکتر عفونی ایران رو بردیم بالای سرش این دارو رو تجویز کرد خداعمرش بده پدرم رو نجات داد البته پدرم همچنان تو آی سی یو هست ولی شکر خدا ترشحات سینش شفافتر شده. اونهم عفونت ریه و روده و کلیه هارو داشت . 

از این دارو ۴۰ تا لازم داشت ۱۰تاش رو از گرگان و اصفهان و همدان گیرآوردیم ۲۰ تاش رو من تهران خریدم و بردیم و ۱۰تا هم هفته پیش گیر آوردیم.

از داروخانه هلال احمر مرکزی خیابون طالقانی. 

انشالله خدا سلامتی بده پدر من تمام داروهای عفونی رو پس زد فقط به این آمپولها جواب داد خدابخواد. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دقیقا این اتفاق برای پدر من افتاد. دوهفته پیش دیگه دکترها جواب کرده بودن تو کما بود وضعیت خیلی ...

عزيزم دستت درد نكنه خيلي لطف كردي ❤️🌹 حتما ميرم دنبالش ما شيراز و بندرعباس هستيم بايد گيرم بياد اينجاها 

انشاالله خدا به پدرشما هم سلامتي بده 🙏🏻🌹

بازهم سپاسگذارم